Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Hvězda MMA McGregor si užívá na luxusní jachtě: Lechtivé video!

Autor: ptr

Léto jak se patří! Přesně to si může říct jeden z nejslavnějších bijců současnosti. Irský bouřlivák Conor McGregor (34) si užívá přepychu na svém luxusním korábu a u toho se pečlivě připravuje na svůj comeback do klece. Nejen tréninkem ale vyplňuje svůj čas. Dostatek pozornosti věnuje i své milované manželce Dee.

Věrné fanoušky zásobuje dostatečným počtem fotografií, které poctivě dokumentují jeho život. Nyní sdílí nejvíce momentky z moře, kde se plaví na své krásné lodi od firmy Lamborghini. Na takový skvost námořní dopravy samozřejmě patří i krásná žena a tou je nepochybně jeho milovaná. Ta dokonce neváhala jít na tetování, které jí životní lásku bude navždy připomínat.

Na levou spodní část žeber si nechala zvěčnit jméno »Conor«, které plynule přechází do křivky srdečního tepu a srdce. Věčným vyznáním se pochlubil zpupný Ir na Instagramu. Zveřejnil provokativní video, kde začíná záběrem na inkoustovou malůvku, načež mu ruka sklouzne dolů a stáhne své milé kraťásky tak, že odhalí část klína.

Conor dře na svém návratu do klece.
Conor dře na svém návratu do klece.