Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Piqué zapomíná na rozchod se Shakirou po svém: Rodičům představil milenku!

Autor: rau

Popová diva Shakira (45), ještě stále právoplatná manželka fotbalisty Gerarda Piquého (35), zmizela se syny za velkou louži a ikona Barcelony mezitím naplno rozjela utajovaný románek s třiadvacetiletou Clarou.

Pohlednou studentku zcela »náhodou« zaměstnává hráčova společnost Kosmos. „Vídají se už měsíce,“ řekl deníku Sun jeho zdroj. „Ona pracuje v jeho kanceláři a plánuje akce,“ doplnil.

Sám hráč o novém vztahu mlčí. „Ale všichni kolem nich vědí, co se děje,“ má jasno informátor. Studentka PR už od legendy katalánského velkoklubu dostala mediální školení. Vymazala si účty na sociálních sítích.

Díky, kamarádi

„Kamarádi Gerardovi pomáhají udržet všechno v tajnosti. Odstraněné fotky podle přátel naznačují, že to spolu myslí vážně,“ pokračoval zdroj blízký všemu dění.

Podle španělských médií už Piqué, který si stále léčí svalové zranění, již seznámil krasavici se svými rodiči, kteří ovšem žijí na dohled domu Shakiry. Ta nízký plůtek mezi pozemky hodlá nahradit vysokou zdí. Rodinu záletníka chce při barcelonských pobytech mít z očí.

Piqué už seznámil svou milenku rodičům
Piqué už seznámil svou milenku rodičům