Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Pětibojař Jan Kuf se oženil! Na »sváteční« veselku dorazila i Samková

Autor: sm

Se svatbami u slavných sportovců jako kdyby se poslední dobou roztrhl pytel! Jedním z posledních, kteří se radostnou novinou pochlubili, je i český olympionik Jan Kuf (31), který si během státního svátku vzal za ženu svou půvabnou přítelkyni Evu!

Český reprezentant si spolu se svou snoubenkou řekli »ANO« během Dne české státnosti. Tím, že je Kuf »v chomoutu« se pochlubil na sociálních sítích, kam přidal fotku ze svatebního dne. Připsal k němu společné příjmení, na jehož užívání se manželé shodli, datum, kdy vstoupili do manželského svazku a hashtag s legendární hláškou: „Já nebrečím, ty brečíš.“

Mezi svatebčany nechyběli ani hvězdní hosté ze sportovního prostředí. Na veselce byla přítomna například snowboardistka Eva Samková, která sama před pár týdny zpečetila před oltářem svou lásku s hercem Markem Adamczykem.

Kuf se do paměti veřejnosti zaryl díky vynikajícím výkonům v moderním pětiboji. Ze světového šampionátu se v roce 2015 vrátil se zlatou medailí ze smíšené štafety. O rok dříve si v jednotlivcích vybojoval bronz. V roce 2016 pak za výkon v obou disciplínách získal zlaté medaile. 

Jan Kuf si vzal svou přítelkyni Evu
Jan Kuf si vzal svou přítelkyni Evu