Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vrba na duel Plzně s Baníkem dohlížel s Limberským: Láskyplná slova od jeho ženy Lenky

Autor: sm

Na zápas Viktorky s Baníkem dorazil David Limberský v trochu nečekané společnosti. Kromě manželky Lenky měl po svém boku také Pavla Vrbu, který ještě před dvěma týdny celek z Ostravy sám jako trenér řídil. Limberského žena Lenka později na sociálních sítích sdílela společnou fotografii s oběma fotbalovými osobnostmi a připsala k nim slova plná podpory pro bývalého baníkovského kouče.

Lenka Limberská se na sociálních sítích pochlubila, že jim s manželem na sobotním duelu dělal společnost právě Pavel Vrba. „Dnes ve třech,“ sdílela video, na kterém trio dohlíží na utkání.

Zatímco u Limberských je jasné, že drželi palce milované Viktorce, u slavného českého kouče to zase tolik jednoznačné není, zvláště pak když v minulosti trénoval v obou klubech. Jeho srdci byl sice vždy blízký Baník, teď ovšem vzpomínky na něj mohou mít trochu nepříjemnou pachuť. Na Městském stadionu ve Vítkovicích vydržel Vrba pět měsíců a během jedenácti ligových zápasů pod jeho vedením se tým dostal na hranu bojů o záchranu. 

„Jsou lidé, kteří tě budou mít vždy rádi... Jednoduše proto, že to, co je s tebou spojuje, je silnější než to, co se snaží »okolí« nebo rádoby »řeči« rozdělit,“ napsala na sociálních sítích později Limberská ke společné fotce, pod kterou přidala hashtag »náš miláček«. 

Lenka Limberská později na sociálních sítích zveřejnila společnou fotku
Lenka Limberská později na sociálních sítích zveřejnila společnou fotku