Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bylo to nedorozumění? Mbappé se měl vysmát soupeři vulgárním gestem

Autor: pl

Už bylo po všem. Stačilo odejít do šaten. Favorizované PSG deklasovalo ke konci minulého týdne doma AJ Auxerre 5:0, přičemž kanonádu odstartoval hvězdný Kylian Mbappé (23). Právě slavný fotbalista si ale v tunelu cestou pod sprchy neodpustil směrem k soupeři nehezké gesto.

Většinou je oslavován za své fotbalové umění, ale nyní je Mbappé předmětem jiného tématu, konkrétně jeho chování. V útrobách Parku princů ho po konci utkání jeden ze soupeřů, konkrétně Kays Ruiz-Atil (20), měl požádat o dres. Mbappé ale reagoval tak, že se chytil levou rukou v rozkroku, a zatřásl s ní.

Problém byl na světě. Na hvězdného forvarda se spustila lavina kritiky. „Představuji vám Mbappého, nejhloupějšího hráče na současné fotbalové scéně,“ napsal na Twitter jeden z uživatelů k přiloženému videu.

Musím na záchod

Podle slov mistra světa z roku 2018 ale došlo k velkému nedorozumění. Prý mu jen chtěl naznačit, že musí rychle na toaletu. Gesto si ale většina lidí vyložila negativně, včetně samotného záložníka AJ Auxerre. Ten ještě nešťastné gesto zveřejnil na instastories. Jeho příběh sdílel i samotný Mbappé, který k tomu akorát přidal emotikon hlavy v dlani a vysmátého smajlíka.

I přes kritiku má Mbappé letos skvělou formu. Necelý týden před začátkem šampionátu v Kataru má na svém kontě už 21 gólů včetně dvou v dresu francouzského výběru. Právě pařížský rodák má být jednou z hvězd celého MS.

Mbappé předvedl po zápase směrem k soupeři nepěkné gesto
Mbappé předvedl po zápase směrem k soupeři nepěkné gesto