Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Na vrcholu Alp. Vlhová si během MS žila v luxusním bejváku! Vysolila šílenou částku

Autor: pl

Zakončení v pořádném stylu! Přesně tak pojala závěr mistrovství světa slovenská lyžařka Petra Vlhová (27), kterou ve francouzském Méribel čekal v sobotu slalom. Rodačka z Liptovského Mikuláše se totiž ubytovala v luxusním hotelu. A ceny vám vyrazí dech!

Měla možnost zabojovat o dvě medaile. Ve čtvrtek v obřím slalomu to ovšem Petře Vlhové nevyšlo a skončila až sedmá. Další šanci dostala v dnešním slalomu. K maximální koncentraci je zapotřebí mít kolem sebe pohodlné a příjemné prostředí. To aktuálně nejlepší slovenské lyžařce rozhodně nechybělo!

Podle zpráv serveru Šport24 byla Vlhová ubytována společně se svým týmem přímo v Méribel, a dokonce až na samotném vrcholu Alp! Konkrétně pobývali v majestátním hotelovém komplexu Antares Méribel.

Jaké jsou vlastně ceny za vyšperkované apartmány? Ten nejlevnější je pro šest lidí s tím, že za jednu noc zaplatíte téměř 43 tisíc korun! Pokud byste si chtěli prodloužit pobyt na týden, museli byste vysolit necelých 300 tisíc! Dále hotel nabízí apartmány pro osm (více než 54 tisíc korun/noc), deset (necelých 70 tisíc/noc) a třináct osob (95 tisíc/noc).

Bydlení tak pro Vlhovou a její tým rozhodně nebylo levnou záležitostí. Co se týče samotného sobotního slalomu, tak v něm Vlhová obsadila celkovou pátou příčku. Necinklo to tedy ani na druhý pokus. Mistryní světa ve slalomu se senzačně stala kanadská lyžařka Laurence St-Germainová (28). Favoritka Mikaela Shiffrinová (27) skončila druhá.

Za jednu noc v apartmánu pro deset lidí vypláznete necelých 70 tisíc korun!
Za jednu noc v apartmánu pro deset lidí vypláznete necelých 70 tisíc korun!