Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Radost slávistického bosse Tvrdíka: Stane se dědečkem!

Autor: pl

Zápas, který rozhodne o lídrovi Fortuna ligy. Ten se odehraje už zítra mezi Slavií a Plzní. I kdyby ale sešívání utkání nezvládli, radost to šéfovi pražského klubu Jaroslavu Tvrdíkovi (54) s největší pravděpodobností jen tak nezkazí. Proč? Stane se dědečkem! Jeho dcera Jana (22) totiž oznámila těhotenství. Dítě čeká s manželem a brankářem Slavie Ondřejem Kolářem (28).

S radostnou novinou přišel sám Tvrdík, který na svém twitterovém účtu zveřejnil fotku své dcery se slávistickým gólmanem Ondřejem Kolářem, kterého si Jana vzala loni v září. Na snímku drží oba nastávající rodiče dupačky u branky v Edenu. Jestli to ale bude holka nebo kluk, to zatím není jasné.

Jak pro Janu, tak i pro Ondřeje se bude jednat o prvního potomka. Spolu se dali dohromady ke konci roku 2020. „První krok jsem udělal já, když jsem Janču pozval na kafe. Od té doby jsme se začali vídat více. Neumím ani říct, při jaké příležitosti přeskočila jiskra,“ prozradil Blesku Kolář před Vánocemi 2020.

První vzplanutí si brankář lídra tabulky sice nepamatuje, ale očekávaný příchod prvorozeného dítěte bude mít Kolář v paměti až do konce života. Stejně jako jeho tchán a nadřízený Tvrdík. Přivede mu jeho dcera na svět budoucí gólmanskou jedničku sešívaných?

Brankář Slavie Ondřej Kolár má skvělou novinu. Společně s dcerou šéfa Slavie očekávají příchod potomka!
Brankář Slavie Ondřej Kolár má skvělou novinu. Společně s dcerou šéfa Slavie očekávají příchod potomka!