Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Trable ve vztahu Piquého! Mladá milenka mu byla nevěrná s Guardiolou?

Autor: sm

To je teda síla! Jeden by řekl, že odstěhováním Shakiry (46) z Evropy se spirála šíleností ohledně jejího rozchodu s Gerardem Piquém (36) alespoň trochu přibrzdí. Opak se ale zdá být pravdou! Španělská média spekulují o tom, že ve vztahu bývalého kapitána Barcy a jeho mladinké milenky Clary Chii Martiové (23) se objevují první mráčky. A za vším má být údajně zase nevěra!

Ani tvůrci argentinských telenovel by se nemuseli stydět! Sotva se Shakira stihla odstěhovat ze Španělska, jméno jejího bývalého už je zase skloňováno v souvislosti s nevěrou. Jeho aktuální partnerka Clara Martiové mu totiž údajně měla »nasadit parohy«. A ne jen tak s někým! Objektem jejího zájmu měl prý být slavný trenér Pep Guardiola (52), kterého Clara zná díky tomu, že chodila do školy s jeho dcerami. 

Tím ale celá věc nekončí. Clara totiž nevěru Gerardovi prý jen oplácela poté, co zjistila, že bývalý španělský reprezentant měl mít poměr s mladou právničkou.

Celá situace vyšla najevo jen pár dní poté, co sociální sítě obletělo video, na kterém je Piqué se svými syny Milanem a Sashou na Kings League. Jako milující otec na něm ale moc nevypadá a po dětech kvůli něčemu křičí. Za tento výstup, který se objevil na internetu, sklidil bývalý fotbalista velkou kritiku.

Buď jak buď, prozatím se každopádně zdá, že nejklidnější situace je u Shakiry. Gerardova bývalka se začátkem dubna i s dětmi odstěhovala do Miami a vypadá víc než spokojeně. Nemluvě o tom, že nad nejnovějšími drby z Katalánska se musí po peripetiích z posledních měsíců dobře bavit...

Piqué: z legendy Barcelony kontroverzní podnikatel. Jak vzal ostré narážky od Shakiry?
Video se připravuje ...