Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Shakira po útěku z Barcelony: Útok na nevěrníka Piquého i podpora Ronaldovy Georginy!

Autor: sm

Bylo to (zpočátku) krásné, ale bylo toho dost! Shakira necelý rok po oznámení rozchodu s fotbalistou Gerardem Piquém nadobro opustila Katalánsko, kam se před lety kvůli své lásce přestěhovala, a spolu s dětmi teď odcestovala pryč. Sotva s ní stihlo letadlo dosednout v cílové destinaci, zveřejnila na sociálních sítích příspěvek, ve kterém se dojemně ohlíží za svou dobou prožitou v Barceloně. A tradiční kopnutí do bývalého partnera nemohlo chybět.

Vztah s Gerardem Piquém byl před lety důvodem, proč se Shakira do Španělska přesunula. Poté, co vylezlo napovrch, že bývalý fotbalista vyměnil zpěvačku za mladou Claru Chiou Martiovou (23), se kterou evidentně matku svých dětí podváděl, už Shakira neviděla smysl v hlavním městě Katalánska zůstat.

„V Barceloně jsem se usadila, abych poskytla svým dětem stabilitu, stejnou stabilitu, kterou nyní hledáme v jiném koutě světa s rodinou, přáteli a mořem. Dnes začínáme novou kapitolu v hledání  štěstí,“ začala zpěvačka své sdělení, ze kterého je zřejmé, že když první dubnovou neděli nasedla ve Španělsku do letadla, cestu zpátky už nezamýšlela.

„Děkuji vám všem, kteří jste se mnou surfovali na tolika vlnách tam v Barceloně, ve městě, kde jsem poznala, že přátelství je nepochybně delší než láska,“ kopla si hned vzápětí do otce svých dětí, který ji vyměnil za o dvacet let mladší Španělku.

„Děkuji všem, kteří mě povzbuzovali, sušili mi slzy, inspirovali mě a přiměli mě růst. Děkuji svému španělskému publiku, které mě vždy podporovalo svou náklonností a věrností,“ vyjmenovala dvě základní věci, které se po letech z jejího vztahu s bývalým obráncem Barcelony vytratily. „Vám jen na shledanou a jak tolikrát říkával můj otec... uvidíme se za křivkami,“ uzavřela.

Mezi těmi, kdo »olajkovali« její příspěvek s fotografií, na které zachytila zpěvačka výhled na Barcelonu, je mimo jiné partnerka Cristiana Ronalda nebo Hayet Abidalová. Ta si ostatně s fotbalistou Ericem Abidalem také prošla bolestivou zkušeností, po které vyšlo najevo, že laškoval s hráčkou PSG.

Shakira se odstěhovala z Barcelony
Shakira se odstěhovala z Barcelony