Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Shakira v šoku: Piqué si milenku tahal do společného domova téměř rok!

Autor: sm

Skoro se zdálo, že ty největší pikantnosti ohledně rozchodu zpěvačky Shakiry (45) a jejího bývalého partnera Gerarda Piquého (35) už veřejnost zná. S každým dalším dnem ale vyplouvají napovrch další šokující detaily. Zahraniční média teď dokonce našla důkaz o tom, že bývalý fotbalový obránce Shakiře zahýbal už dlouho před rozchodem!

Jen málo žen je asi schopných žít v cizí zemi po boku své tchýně. Přesně v takové situaci ale byla zpěvačka Shakira, když po dobu svého vztahu s Gerardem Piquém bydlela v Barceloně. Fotbalistovu matku Montserrat Bernabeuovou měla rovnou za sousedku a přesto, že vztah mezi oběma ženami vypadal vřele, teď hudebnice nemůže matce svého ex přijít na jméno!

Video z léta roku 2021 prozradilo, že Piqué si mladičkou milenku tahal do domu, ve kterém jinak se Shakirou a syny Milanem a Sashou bydlel. Sotva ale matka jeho dětí vystrčila paty z domova, bývalý obránce Barcelony si tam přitáhl Claru Chiu Martiovou (23). A o tom, že jejich románek trval delší dobu svědčí rozhovor, který Piqué přibližně deset měsíců před oznámením rozchodu zveřejnil. Na záběrech je totiž Clara zřetelně vidět.

V souvislosti s tímto zjištěním potom Shakira přišla na to, že kdykoliv nebyla doma Piqué své nové lásce dovolil, aby využívala veškerých možností, které jeho luxusní dům nabízí, včetně venkovního bazénu. Na ten ale měla výhled i Piquého matka, a tak je zřejmé, že minimálně ona o synově nevěře věděla. Je proto zřejmé, že čarodějnice, kterou Shakira dala na balkon tak, aby se dívala na dům Montserrat, má osobní vzkaz.

Piqué: z legendy Barcelony kontroverzní podnikatel. Jak vzal ostré narážky od Shakiry?
Video se připravuje ...