Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Biatlonistka Markéta Davidová ukázala soukromí: Jak bydlí?

Autor: ptr

Patří k nejblyštivějším hvězdám zimního sportu u nás. Česká reprezentantka Markéta Davidová (26) si za uplynulou sezónu vydělala téměř tři miliony korun jen na odměnách, a tak se může pořádně odměnit. Fanouškům se pochlubila svým novým bydlením, kde si bude užívat volný čas.

Fotografie, které daly nahlédnout do jejího pečlivě střeženého soukromí, zveřejnila na Instagramu v rámci propagace architektonického studia, které jí s projektem a realizací pomáhalo. Makula se pochlubila terasou a jídelnou, které jsou v moderním, jednoduchém a velmi vkusném stylu. „Už se nemůžu dočkat, až se tam vyvalím. Díky za pomoc se zabydlováním,“ připsala k fotografii rozlehlého posezení na terase.

Jak si zjednodušit stavbu nového domu? Více ZDE>>>

Po náročném cestování, které zažívá každou sezónu jí ani tolik neláká dovolená v cizích krajích, jako se vždy těší, až konečně stráví nějaký čas ve své rodné zemi. „Půl roku jsem pryč, nikam se nechystám. Nejvíc se těším, že budu doma,“ pronesla upřímně po posledním závodě letošní zimy. Nyní si tedy zvelebuje své bydlení, aby si čas bez biatlonu mohla užívat ještě více.

Markéta Davidová se pochlubila svým bydlením.
Markéta Davidová se pochlubila svým bydlením.