Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zákulisí Sportovce roku: Davidová vyvedla přítele a Ledecká překvapila detailem!

Autor: pl
  • Ledecká se kromě krásných šatů ukázala s luxusními hodinkami. Davidová zase vyvedla přítele

    Poslední třetina prosince začala, a to znamená, že je na čase oslavit významnou tradici. Ne, o Vánocích nyní nemluvíme. Máme na mysli vyhlášení Sportovec roku 2022, které se již tradičně koná těsně před začátkem svátků klidu a míru. A jak letošní galavečer vypadal?

  • Davidová s přítelem

    Biatlonistka Markéta Davidová (25) na prestižním udílení cen vyrazila po návratu z veleúspěšné mise ve Světovém poháru, jehož zatím poslední zastávkou bylo francouzské Annecy. A nebyla sama. Po svém boku totiž měla svého dlouholetého přítele Tomáše Pošepného. 

    Sympatický sportovec, který je mimochodem expřítelem biatlonistky Veroniky Vítkové, se přitom drží spíš v pozadí a po boku Markéty se na veřejnosti příliš neobjevuje. Česká biatlonová superstar si navíc velmi hlídá své soukromí a partnera příliš neukazuje ani na sociálních sítích.

    Biatlonistka Markéta Davidová s partneremFoto Michal Beránek / Sport

  • Luxusní hodinky přes šaty

    Na letošním předávání nemohla samozřejmě chybět ani úspěšná sportovní obojživelnice Ester Ledecká (27), která kromě sportovních výkonů napříč celým kalendářním rokem zaujala i zajímavým doplňkem. Luxusní hodinky si navlékla překvapivým způsobem, a to přes své blyštivé šaty. A že jí slušely! 

    Svého přítele Robina Staňka na akci nepřivedla a do první řady usedla po boku maminky Zuzany. Kromě toho zavítal na slavnostní událost i její dědeček Jan Klapáč, bývalý hokejový reprezentant a v hledišti jejímu úspěchu tleskal i tatínek Janek. 

    Ester Ledecká si navlékla hodinky netradičně na šaty.Foto Foto : Czech News Center / Rušinová Mária

  • Krásná Vadlejchová

    Osm měsíců. Taková doba uplynula od příchodu potomka sportovního páru Jakuba Vadlejcha (32) a jeho ženy Lucie (34). Šťastní rodiče si na galevečer pro svou holčičku sehnali hlídání a bývalá slovenská atletka tak vedle svého muže jenom zářila. V překrásné róbě ukázala fantastickou postavu a nádherný úsměv.

    Jakub Vadlejch s manželkouFoto Foto : Czech News Center / Rušinová Mária

  • Měl být Procházka výš?

    Jako na horské dráze. Zhruba takhle by se dal popsat rok 2022 v podání zápasníka MMA Jiřího Procházky (30). V létě se ocitl na vrcholu svého sportu, když jako první Čech v historii získal mistrovský pás UFC. Euforii ale v září vystřídal rozchod s letitou partnerkou Kamilou, a tak na předávání cen dorazil sám. Na konci listopadu si navíc zranil rameno a dobrovolně se vzdal vybojovaného pásu. Teď už ale dělá vše proto, aby si jej mohl rychle vzít zpět.

    »BJP« se nakonec umístil z desítky nominovaných na poslední příčce a nutno říct, že jde asi o nejdiskutovanější umístění posledních let. Jak k němu došlo? Procházka získal třetí nejvyšší počet prvních míst, zároveň ale posbíral i nejvyšší počet desátých příček a ve finálovém hlasování tak coby nováček skončil celkově až poslední.

    Šampion UFC touží být samozřejmě ještě výš. "Mám o svém umístění ve sportovních žebříčcích ty nejvyšší mety. To ale musí uznat ti, kteří to hodnotí a právoplatně to uznat. Myslím, že je tady ještě velké neseznámení se s tímto nádherným sportem," uvedl . "Ti lidé, co to hodnotí, musí být maximálně seznámení s tím, co to obnáší. Musí vědět, co zahrnuje příprava, souboj a musí být na těchto kláních. Věřím, že si tento sport zaslouží být jedině na prvních místech. Já si ale jedu své a neohlížím se na to, kdo mě kam umístil. Svou hodnotu znám a to je pro mě stěžejní," uzavřel.

    Procházka na Sportovci roku 2022Foto CNC: M. Rušinová

  • Konečné umístěmí

    1. Ester Ledecká, alpské lyžování, snowboarding - 1593 bodů

    2. Barbora Krejčíková, tenis – 1315, Kateřina Siniaková, tenis - 1315 bodů

    3. David Pastrňák, hokej - 1078 bodů

    4. Jakub Vadlejch, atletika: oštěp - 1015 bodů

    5. Martina Sáblíková, rychlobruslení - 1004 bodů

    6. Markéta Davidová, biatlon - 922 bodů

    7. Adam Ondra, sportovní lezení - 915 bodů

    8. Vít Přindiš, volní slalom - 886 bodů

    9. Barbora Špotáková, atletika: oštěp - 760 bodů

    10. Jiří Procházka, MMA - 727 bodů

     

    Ester Ledecká, sportovkyně rokuFoto Mária Rušinová (Czech News Center)

  • Biatlonistka Markéta Davidová přebírá cenu za 6. místo v anketě Sportovec roku 2022
    Biatlonistka Markéta Davidová přebírá cenu za 6. místo v anketě Sportovec roku 2022

     

     

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###