Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Piqué dorazil za dětmi do Miami: Splnil jejich přísné přání?!

Autor: sm

Z dovolené rovnou za dětmi! Fotbalista Gerard Piqué (36) to má momentálně z Barcelony ke svým synům Milanovi (11) a Sashovi (8) trochu z ruky. Ani ohromná dálka ho ale po přesunu Shakiry (46) a chlapců neodradila. Přesně po měsíci za svými dětmi dorazil do Miami a dokonce vyslyšel jejich nekompromisní přání!

Bývalého obránce Barcelony zachytily objektivy fotografů na letišti v Miami koncem dubna a zdá se, že do USA přicestoval rovnou z dovolené v Abu Dhabí. V Emirátech si měl po turbulentním období odpočinout po boku své partnerky Clary Chii Martiové (24), která s nim ale na Floridu evidentně nepřicestovala. Ostatně, takovou podmínku si prý kladli i sami Milan a Sasha.

„Nechceme s Clarou být. Prosíme tě, nechceme s ní trávit těch deset dní, které s námi budeš v Americe,“ pravili prý chlapci podle novináře Jordiho Martina. A přání podle všeho bylo vyslyšeno. Clara nebyla s Gerardem viděna nejen na letišti, ale ani při žádné z jeho aktivit se syny. 

Někdejší španělský reprezentant nicméně v tuto chvíli ještě nemá v Miami vlastní útočiště a je ubytován na hotelu, kvůli čemuž se prý necítí moc komfortně. Momentálně tak hledá nějaké bydlení, které by při návštěvě synů mohl využívat.

Gerard Piqué přicestoval do Miami
Gerard Piqué přicestoval do Miami

Témata:  blesksportBarcelonaUSAFloridaGerard PiquéMiami