Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krpálkova oslava stříbra: Erotika v exotice

Autor: tad, sm

Před mistrovstvím světa zažil Lukáš Krpálek (32) těžké chvilky. Léčil zranění i nemoci, musel brutálně hubnout. Není divu, že se po téhle dřině stříbrný judista poctivě odměnil po boku manželky Evy.

Se svou láskou vyrazil »Krpoš« do Kataru. Na vyhřátých plážích už nemusel řešit, jak přelstít ostatní judisty, místo toho se něžně tulil k Evě oděné v sexy černých plavkách. „Moje štěstí. Miluju tě,“ vyznala se paní Krpálková, jež se i po dvou dětech může pyšnit skvělou postavou.

Krpálek do Kataru původně přicestoval kvůli světovému šampionátu v judu, kde český reprezentant vybojoval stříbrné umístění. Manželka Eva mu byla věrným doprovodem. Kromě pracovních povinností si ale stihl pár užít právě také relax na pláži, a na sociálních sítích se Krpálková podělila také o střípky z procházky městem, nebo cesty hromadnou dopravou, která ji přivedla do pořádného údivu. Fungování podzemní dráhy vypadalo totiž úplně jinak, než v Praze. „Trochu jiné metro. A bez řidiče,“ smála se.

A přesto, že katarské dobrodružství mělo nepochybně něco do sebe, návrat domů a společné chvíle s dětmi a milovanými domácími mazlíčky byl pro Krpálka se ženou to nejkrásnější zakončení »služební cesty«.

Lukáš Krpálek se ženou Evou si užívali katarskou pohodu na pláži
Lukáš Krpálek se ženou Evou si užívali katarskou pohodu na pláži