Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kundrátkovi fandila jeho sexy kanadská manželka, ale... Čechům štěstí nepřinesla!

Autor: sm

To byl teda zápas! Český celek na hokejovém šampionátu v úterý nastoupil proti Kanadě a pro manželku obránce Tomáše Kundrátka šlo o velice speciální zápas. Jako Kanaďanka se totiž přihlížela duelu, který nemohla prohrát. Ještě před utkáním ale dala jasně najevo, komu bude držet palce. A pánské osazenstvo mohl českému bekovi závidět!

Kundrátkova půvabná žena Alannah sice žije se svým manželem a dvěma syny Jaggerem a Hudsonem v Česku, ale během zároveň  zůstává hrdou Kanaďankou. S manželem se ostatně potkala ve své rodné zemi v dobách, kdy hrál Tomáš za juniorský tým Medicine Hat Tigers. 

Úterní duel byl proto pro Alannah tak trochu Sofiinou volbou. Fandit své rodné zemi, nebo českému nároďáku, ve kterém působí její muž? Zdánlivě složitou otázku »Lani« rozklíčovala dlouho před úvodním vhazováním. Jako správná manželka se totiž postavila za Kundrátka, kterého na sociálních sítích podpořila fotkami, na nichž svůdně pózuje v dresu se jménem svého muže. 

Přesto, že palce držela českému mužstvu, nároďáku to bohužel štěstí nepřineslo a generálku na čtvrtfinále Češi prohráli v poměru 1:3.

Alannah byla svému muži velkou podporou také na loňském šampionátu
Alannah byla svému muži velkou podporou také na loňském šampionátu