Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Neumannová předvedla módní faux pas a usadila drzou dceru: Myslela jsem, že poběžíš rychleji!

Autor: ptr

Talentovaná atletka Lucie Neumannová (19) se zúčastnila prestižních atletických závodů Kladno hází, kam ji dorazila podpořit i její slavná maminka Kateřina (50). Po závodech si z ní chtěla Lucka udělat legraci, ale olympijská šampionka se nenechala a velmi rychle to dcerce vrátila. Je vidět že vztah mají obě ženy vynikající a dokážou si ze sebe udělat povedenou srandu.

Sympatická Lucka je běžkyní na středních tratích a v Kladně startovala v závodě na 800 metrů. Její rozběh začínal chvíli před půl pátou odpoledne, a přestože pro atletky bylo počasí vcelku příjemné, tak pro přihlížející diváky bylo už trochu chladněji. Kateřina dorazila jen v letních sandálcích a po závodě už byla trochu promrzlá, vypůjčila si tak od Lucky ponožky.

Toto klasické módní faux pas samozřejmě nenechala mladá slečna bez povšimnutí a maminku natočila. „Máma moc nevychytala oblečení na závod a prý je jí zima, tak mi ukradla ponožky. Velmi jí to sluší s těma sandálkama. Jak hodnotíte její outfit?“ Rýpla si. „Mami, proč ses neoblíkla?“ Pokračovala v konfrontaci. Ale to asi netušila, jak pohotově ji rodič usadí. „Protože jsem myslela, že poběžíš rychleji a budeme dřív doma,“ nebrala si servítky Katka. „Cože prosim?“ Zmohla se už Lucka jen na překvapenou reakci.

Na tak briskní reakci neměla Lucie co říci a video tak skončilo jasným vítězstvím maminky. Je však také krásným důkazem, jak skvělý mezi sebou mají vztah. Podobné legrácky jsou totiž očividně jejich dennodenním chlebem a vzájemné pošťuchávání je jasným dokladem lásky.

Lucie Neumannová má na Instagramu 44 tisíc sledujících
Lucie Neumannová má na Instagramu 44 tisíc sledujících