Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Ogrodníková ukázala dort pro Vránova syna: Takhle si užil narozeninový den!

Autor: sm

Roste před očima! Syn třineckého kapitána Petra Vrány (38) oslavil 8. narozeniny a po jeho boku při oslavách nemohl chybět nejen tatínek, ale také nevlastní máma Nikola Ogrodníková (32). Atletka na sociálních sítích odkryla, jak vypadal Leův narozeninový den a také obrovský dort, který chlapeček dostal!

Malý Leo oslavil 8. narozeniny a atletka Nikola Ogrodníková, která je partnerkou jeho tatínka Petra Vrány, ve stejný den gratulovala hned dvakrát. Narozeniny totiž na tento den evidentně připadají také její sestře Sandře, které loni byla na svatbě.

Oštěpařka se mimo jiné také pochlubíla roztomilým dortem, který Leo k narozeninám dostal. Vránův syn později se sladkou pochoutkou zapózoval a Ogrodníková se s fanoušky podělila o roztomilou fotku, na které vedle nadšeného oslavence leží pejsek. 

Narozeninový program byl později přesně takový, jaký si může chlapec v Leově věku přát. Nejdříve byla v plánu návštěva Knihy džunglí a později následovala zastávka v restauraci. Je zkrátka vidět, že třinecký kapitán se svou partnerkou dělají pro syna vše, co mu na očích vidí. 

Nikola Ogrdoníková ukázala, jak vypadal Leův narozeninový den
Nikola Ogrdoníková ukázala, jak vypadal Leův narozeninový den