Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Kontroverzní boss hokejového Zlína Hamrla se vyjádřil ke skandálu: Jak je to s vazbou?

Autor: pl

Měl to být budíček jako žádný jiný předtím. Jak informoval web iSport.cz, v úterý 20. června během ranních hodin měli do domu generálního manažera hokejového Zlína Roberta Hamrly (46) naběhnout policisté z URNY (Útvaru rychlého nasazení) a zatknout ho. Následně měl být převezen do vyšetřovací vazby. Sám kontroverzní šéf Beranů ale tyhle novinky rázně popřel!

Hamrla se rozhodl hájit na sociální síti, kde uvedl věci na pravou míru. „Ve vazbě jsem nikdy nebyl a URNA pro mě také nepřijela,“ napsal na svém twitterovém účtu. Jak to vlastně bylo doopravdy? „Byl jsem zadržen, vyslechnut a obviněn,“ dodal podnikatel, který má být v podezření ohledně hospodářské trestné činnosti společně s dalšími osmi osobami.

Mimo jiné dodal, že ve čtvrtek 22. června si s majiteli prvoligového celku promluví. „Zítra je rada majitelů klubu, kde je seznámím se skutečností,“ doplnil na závěr bývalý gólman. A co na celý případ říkají zástupci mančaftu?

Ti sice ve středu během večerních hodin zveřejnili tiskovou zprávu, ale podrobnějších detailů se fanoušci nedočkali. „Klub plně spolupracuje s orgány činnými v trestním řízení. Obvinění nemají žádnou spojitost s klubem. Nyní není možné s ohledem na probíhající vyšetřování situaci blíže komentovat,“ píše se na jejich webu.

Do čela zlínského hokeje se Hamrla dostal během loňského listopadu. Vzhledem k nelehké situaci ale nyní přebrali dočasně pravomoce generální manažera týmu prokuristé Zdeněk Sedlák a Jan Pravda.

Šéf zlínských Beranů Robert Hamrla (vpravo) na sociální síti vyvrátil informaci, že by si pro něj přijeli policisté z Útvaru rychlého nasazení. Na snímku s koučem Milošem Říhou
Šéf zlínských Beranů Robert Hamrla (vpravo) na sociální síti vyvrátil informaci, že by si pro něj přijeli policisté z Útvaru rychlého nasazení. Na snímku s koučem Milošem Říhou