Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Shakira a Lewis už kují společné plány: Luxusní dovolená v Karibiku!

Autor: sm

Chtějí svůj klid! Už dlouhých pár týdnů se šušká o tom, že sotva Shakira (46) přesídlila z Barcelony do Miami, padla si do oka s jezdcem Formule 1 Lewisem Hamiltonem (38). Novinář Jordi Martín, který ve Španělsku patří mezi žurnalisty velice dobře informované o situaci kolem zpěvačky nyní prozradil, že se pár chystá na první společnou dovolenou!

Hudební diva a mistr volantu svůj vztah sice ještě oficiálně nepřiznali, ale zdá se, že ani nemusí. Jejich činy vydají za tisíc slov! Novinář Jordi Martín, který má ze Shakiřina okolí obvykle velice detailní informace potvrdil minulý týden podle webu Marca fakt, že se zpěvačka o své momentální pocity podělila s přáteli. 

„Mám lidi, kteří jsou blízko Shakiře a tento týden se setkali. Říkala jim, že je nadšená a šťastná,“ pravil novinář v souvislosti s aktuálními informacemi ohledně vztahu půvabné Kolumbijky a britského závodníka.

Dvojice jde údajně na vše velmi pomalu a proto se ke spekulacím o tom, že tvoří pár, zatím veřejně nevyjadřuje. Už si spolu ale stihli naplánovat společný odpočinek v exotice. 

„Hamilton a Shakira plánují jet na společnou dovolenou a já už znám cíl,“ řekl Martin podle španělského webu. „Je to karibský ostrov. Krátká cesta, asi hodinu,“ zmínil obrysy plánu.

Vzhledem k tomu, že momentálně má Lewis plné ruce práce s právě probíhající sezónou Formule 1 je ale zřejmé, že dovolená se uskuteční spíše až za několik týdnů. Ideální by totiž pro závodníka bylo, kdyby na dovolenou vyrazil v srpnu, kdy je v královně motosportu naplánována letní pauza mezi závody.

Lewis Hamilton se prý se Shakirou chystá na dovolenou
Lewis Hamilton se prý se Shakirou chystá na dovolenou