Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Po exkluzivních záběrech Blesku ze svatby Kvitové… První foto od nevěsty!

Autor: sm

Je z ní vdaná paní! Tenistka Petra Kvitová si o víkendu řekla ANO se svým trenérem Jiřím Vaňkem a Blesk z veselky přinesl exkluzivní záběry. Po náležité oslavě se s odstupem času ozvala i sama nevěsta, která se pochlubila společnou fotografií ze svého velkého dne!

Petra Kvitová a Jiří Vaněk si pro svou svatbu vybrali areál Oblík, který pro ně byl z hlediska soukromí naprosto ideální. Blesk přesto získal exkluzivní záběry z veselky, které jako první přinesl. A po pořádné oslavě se ozvala i sama wimbledonská šampionka...

Do nedělního rána se Petra poprvé v životě probudila jako vdaná paní. A s fanoušky se dopoledne podělila o jednu z fotek, na které je vidět, jak novomanželé září štěstím. „Mr and Mrs,“ napsala spokojená tenistka k obrázku, ke kterému připsala i datum, kdy společně s Jiřím vstoupila do manželského svazku.

Zásnuby na Wimbledonu

„Tak dlouho nás všichni dávali dohromady, až se z nás stal pár,“ smála se kdysi po potvrzení vztahu Petra. Nabídce na sňatek se navíc dalo jen těžko odolat. Jiří si totiž pro tento speciální moment vybral naprosto kouzelné místo – All England Club. „Wimbledon je pro mě hrozně speciální a řekla jsem tady ano,“ napsala zamilovaná Kvitová na Instagram.

Petra Kvitová se pochlubila fotkou ze svého svatebního dne
Petra Kvitová se pochlubila fotkou ze svého svatebního dne