Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Tenisová královna Kvitová a její trenér Vaněk: Tajná svatba na statku!

Autor: sm

Den D je tady! Loni se hvězdná tenistka Petra Kvitová (33) zasnoubila a ohledně plánů na svatbu toho příliš prozrazovat nechtěla. V dubnu ale exkluzivně pro Blesk nastínila, že vdavky jsou za rohem. „To víte, že se těším na svatbu. Už se to blíží,“ pravila tehdy. A teď se to opravdu stalo! Tenisová šampionka na pohádkovém místě řekla ANO svému trenérovi Jiřímu Vaňkovi (45).

Rodačka z Fulneku si pro svůj velký den vybrala statek Oblík. Mezi svatebčany nechyběli ani známé tváře, mezi kterými byli například Barbora Strýcová nebo uznávaný profesor Pavel Kolář.

Zásnuby na Wimbledonu

„Tak dlouho nás všichni dávali dohromady, až se z nás stal pár,“ smála se dříve Petra. Nabídce na sňatek se navíc dalo jen těžko odolat. Jiří si totiž pro tento speciální moment vybral naprosto kouzelné místo – All England Club. „Wimbledon je pro mě hrozně speciální a řekla jsem tady ano,“ napsala zamilovaná Kvitová na Instagram.

Nejprve kouč, poté partner

Vaněk trénuje Kvitovou od roku 2016. Vztah oficiálně potvrdili o pět let později. O tom, že mezi tenistkou a jejím koučem je něco víc se spekulovalo od roku 2020, kdy Vaněk u Kvitové přespával. „Vloni, když se rozváděl a rekonstruoval byt, jsem mu pomohla, ale nic víc. Až letos...“ pravila před dvěma lety Petra.

Více informací v zítřejším tištěném vydání Blesku a na našich webových stránkách.