Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Sobotkova půvabná žena o jejich seznámení: Kdo si počká, ten se dočká! Jak to má s plastikami?

Autor: pl

Vladimír Sobotka (36) patří aktuálně k nejzkušenějším hráčům, kteří brázdí extraligová kluziště. V NHL odehrál přes 500 zápasů a startoval na čtyřech šampionátech. Dlouholetou oporou při jeho hokejové cestě mu je jeho milovaná žena Nicole. Ta nyní prozradila, jak láska se sympatickým forvardem začala!

Manželka hokejového reprezentanta se o jejich seznámení rozpovídala na sociální síti, kde svým sledujícím odpovídala na dotazy. „Jak jste se potkali s Vláďou?“ zněl jeden z nich. Nicole následně prozradila, že to chvíli trvalo.

„Nic velkého se nekonalo. Napsal mi na instagramu. Já mu za rok odepsala a už se ho nepustila,“ prozradila půvabná blondýnka. Sobotka, který momentálně obléká dres Sparty, si tak musel na svou vyvolenou nějaký čas počkat, ovšem nyní vidíme, že trpělivost v tomto případě přináší růže.

Po »zkrášlení« jako kačer

Nebylo to ale jediné zajímavé téma, o kterém se Nicole na instastories rozepsala. Kromě toho se svěřila i s tím, jak to má s plastikami. Konkrétně úpravou vnad. „Ano, plastickou operaci jsem podstoupila. Nic velkého, ale hlavně tak, aby se to hodilo k mé postavě,“ popsala Sobotková na úvod. „Počkala jsem si až po dětech, na stará kolena. Bolelo to jako kráva. Zlatý dva císaře. Jinak nemám nic. Moje tělo přijme máloco a na vše jsem hodně citlivá.“

Následně partnerka bývalého hráče Bostonu či St. Louis uvedla, že zkusila baby botox, ale podle jejich slov to vůbec nebylo příjemné. „Pak jsem zkusila i pusu. Strašně jsem otekla a doma mi všichni říkali, že jsem kačer. Musela jsem tedy na rozpuštění. Od té doby radši neexperimentuju a nenechám se instagramem zlomit,“ napsala s vysmátým smajlíkem. Evidentně udělala dobře, protože Nicole by Sobotkovi mohl aktuálně kdekdo závidět!

Okouzlující žena hokejisty Vladimíra Sobotky prozradila, jak se spolu seznámili
Okouzlující žena hokejisty Vladimíra Sobotky prozradila, jak se spolu seznámili