Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Třinecký šampion Marko Daňo oznámil skvělou novinu: Stal se otcem!

Autor: pl

Od doby, co se přesunul ze zámoří do Česka, prožívá Marko Daňo (28) nejlepší období života. Po dvou titulech s Třincem totiž oslavuje slovenský hokejista i v soukromém životě. Jeho sympatická manželka Petra (28) totiž přivedla na svět první dítě!

V posledních dnech neví, kam dřív skočit. Útočníkovi v barvách třineckých Ocelářů Marku Daňovi momentálně vrcholí letní příprava na novou sezónu, nicméně do toho musí řešit i záležitosti v soukromém životě. Konkrétně fakt, že mu jeho milovaná Petra porodila chlapečka! Pro zamilovaný pár je to první uzlíček štěstí, který se jim narodil.

Slovenský reprezentant přitom ještě nedávno ohledně narození potomka žertoval. „Uvidíme, jestli dřív začne nová extraligová sezona, nebo jestli se stanu tátou,“ uvedl Daňo v rozhovoru pro slovenský deník Nový Čas. Stačilo pár dní a už je jasno. Jak se malý synátor jmenuje?

„Ty jsi důvod, proč věříme na zázraky. Náš milovaný chlapeček Ben Mark,“ prozradil bývalý forvard NHL jméno svého syna na instagramu pod dojemnou fotkou, kde se všichni tři vzájemně drží za ruce. Malý Ben se narodil ve Fakultní nemocnici v Ostravě. Jak se Daňo vlastně připravoval na úlohu otce? Kvůli hokeji se to vše bude muset učit za pochodu.

Podle jeho slov chodila do rodičovské poradny pouze manželka. „Já jsem tam nechodil, protože jsem v plné přípravě na novou sezonu. Jakmile se ale syn narodí, tak mi Peťa určitě ukáže vše, co bude potřeba. Všichni se už těšíme na novou etapu života!“ citoval Daňa Nový Čas. Tato radostná etapa nyní rodákovi z rakouského Eisenstadtu právě začala.

Třinecký forvard Marko Daňo se stal otcem!
Třinecký forvard Marko Daňo se stal otcem!