Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Slovenská atletka Vodnyánszká provokuje: Pohled pro bohy!

Autor: TT

Slovenská naděje se stává ozdobou atletických mítinků! Devatenáctiletá skokanka do dálky Renáta Vodnyánszká se do finále na ME juniorů sice neprobojovala, ale zaujala rostoucí výkonností a svým působivým zevnějškem. Tato sympatická blondýnka se vůbec nedrží zpátky a velice ráda provokuje své fanoušky na sociálních sítích!

Juniorská atletka Renáta Vodnyánszká pokračuje v rodinné tradici! Vydala se ve šlépějích své maminky Renáty Medgyesové, která reprezentovala Slovensko ve skoku vysokém a dalekém i ve trojskoku. Má tak mnoho zkušeností na rozdávání, kdy cepuje svou dceru coby její osobní trenérka. A zřejmě jí to jde náramně!

Osobním maximem její dcery a současně i svěřenkyně je 626 centimetrů, které Vodnyánszká skočila v červnu v Trnavě. Během kvalifikace na juniorském ME v Izraeli zaostala za touto hranicí o 30 centimetrů. Při prvních pokusech doletěla daleko, jenže se nevyhnula titěrným přešlapům. Ve třetím skoku šla na jistotu a odrazila se pár desítek centimetrů před deskou. Zákonitě jí byla naměřena kratší vzdálenost, z čehož nakonec bylo solidní 23. místo!

 „Měla jsem obrovskou fazonu. Tak dobře jsem se ještě necítila. Na skocích bylo vidět, že byly neuvěřitelně daleké. Jen první dva pokusy jsem měla centimetrové přešlapy,“ přiznala nadějná závodnice. I její maminku Renátu mrzela nezužitkovaná forma, přesto není všem dnům konec. Ve svých 19 letech bude mít bezpochyby ještě mnoho příležitostí na nějaký ten větší úspěch.

Krásná skokanka Renáta Vodnyánszká pak poutá pozornost nejen svými atletickými výkony! Na sociálních sítích dráždí své sledující sexy fotkami v bikinách, na kterých se chlubí luxusní postavou. Kromě obřího talentu tedy nabízí i jistý přesah pro modeling, marketing a další mimosportovní aktivity. Zdá se tedy, že Alice Schmidtové, která je považována za nejžhavější atletku planety, roste pořádná konkurence! Je jen otázka času, kdy si předností mladičké Slovenky všimnou přední módní značky a časopisy…

Devatenáctiletá skokanka do dálky Renáta Vodnyánszká velice ráda provokuje své fanoušky na sociálních sítích!
Devatenáctiletá skokanka do dálky Renáta Vodnyánszká velice ráda provokuje své fanoušky na sociálních sítích!