Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Krásnou fyzioterapeutku navštěvuje Weiss či Škrtel: Pozval ji už někdo na rande?

Autor: TT

Její zlaté ručičky si neumí vynachválit! K fyzioterapeutce Lence Skaličanově roky chodí nejlepší slovenští sportovci, jako je například Martin Škrtel a mnoho dalších. Co ji přivedlo k tomuto oboru? Jaký vztah si vybudovala ke svým klientům? Chodí před ní nazí? Pozval ji už někdo na rande? A musela někdy čelit sexuálním narážkám?

Osud Lence Skaličanové moc nepřál! V mládežnických kategoriích hrála házenou za UDHK Nitra, jenže její sportovní snažení zhatila vrozená vada srdce. Kardiorehabilitace byla tehdy ještě v plenkách, díky čemuž byl následný návrat příliš komplikovaný. Bouchla tak do stolu a řekla si, že se bude starat o sportovce. Nyní je vyhlášenou odbornicí na fyzioterapii a psychosomatiku, vede vlastní regenerační centrum v Nitře a v této branži si již odkrucuje dvanáctý rok. O svém příběhu se rozpovídala v exkluzivním rozhovoru pro Sport24.sk.

Jak ji vlastně šlo vysokoškolské studium? „Začátky byly velmi vtipné, protože jsem byla člověkem, který odpadl pokaždé, když viděl krev nebo injekci. Nějak jsem to ale přešla. Vášeň ke sportu mě hnala kupředu, abych své fobie překonala,“ začala poutavé vyprávění úspěšná fyzioterapeutka, kterou navštěvují skutečně slavná jména

Spolupracuje například s Martinem Škrtelem, Vladkem Weissem, Šimonem Němcem či Lukášem Štetinou, kdy za ní chodí i další hráči Spartaku Trnava. Navíc už 6 let pracuje pro hokejový klub HK Nitra ze slovenské extraligy, kdy je v kabině jedinou ženou mezi chlapy.

Proč má raději jako klienty muže? „Asi to bude tím, že se muži tolik nepitvají ve věcech a neurážejí se. Umí si ze sebe udělat legraci, oproti ženám jsou v mnoha případech nad věcí. Jsou jednoduše zvyklí na tvrdost a to je asi hlavní důvod. Dominantní mužské vlastnosti jsou mi blíže a umím s nimi lépe pracovat,“ domnívá se odbornice na diagnostikou, léčbou a prevencí poruch pohybového aparátu.

Kromě špičkových znalostí je však Skaličanová také velice atraktivní a sympatická blondýnka, která jistě přitahuje mnoho mužů. Na přetřes tedy přichází otázka, zdali někdy dostává různé návrhy od sportovců, například pozvánky na rande? Odpověď možná leckoho zklame…

„Tím, že se věnujeme jejich zraněním, tak je člověk upřímný. S téměř každým mám opravdu velmi orevřené vztahy a někdy při mentálních procedurách vytáhneme opravdu hluboké šrámy z minulosti. Proto mám pocit, že je to spíše na sourozenecké úrovni,“ přemýšlela krásná fyzioterapeutka nahlas.

Kabina je pochopitelně plná chlapů a testosteronu. Chodí před ní nazí hokejisté Nitry? „Kluci jsou velmi tolerantní. Vědí, kdy jsem na stadionu, a samozřejmě používají ručníky. Chovají se přede mnou úplně jinak, než když tam nejsem. Nebývá vůbec zvykem, že je žena v hokejové kabině, ale myslím si, že od první chvíle to kluci vzali velmi dobře,“ popisuje Skaličanová, jaké je to „být jedinou růží mezi trním“.

Atraktivní fyzioterapeutka Lenka Skaličanová má mnoho slavných klientů…
Atraktivní fyzioterapeutka Lenka Skaličanová má mnoho slavných klientů…