Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Chárův americký palác, trenčínská vila a kanadská dřevostavba: Takhle si žije Big Z!

Autor: TT

Hokejový velikán se svou výškou 205 cm a hmotností okolo 113 kg budil na ledě skutečný respekt. Ty časy jsou ale dávno pryč! Zdeno Chára odložil dres s ikonickým číslem „33“ a nyní si užívá zaslouženého důchodu ve své americké vile ve městě Weston či v jedné z mnoha nemovitostí, které vlastní. Prohlédněte si jeho luxusní obydlí!

Bývalý elitní obránce, vítěz Stanley Cupu 2011 a kapitán „medvědů“ i slovenské hokejové reprezentace se usadil s rodinou v malebném městečku Weston, které se nachází západně od Bostonu přibližně 45 minut jízdy autem. Tady si užívá svého přepychového paláce, do jehož útrob nechal nakouknout širokou veřejnost při svém rozloučení s fanoušky Boston Bruins v rámci klubového pořadu Behind The B. Součástí prostorného sídla je moderní kuchyně a jídelna, koupelna i posilovna a celý objekt obklopuje obří zahrada s útulnou terasou a krbem.

Ani zdaleka však nejde o jedinou nemovitost Zdena Cháry, neboť během kariéry získal licenci realitního makléře. Má tedy hned dva byty v Bostonudalší domy na Floridě v Longboat Key a u New Yorku 

Pochopitelně i ve své domovině má kde složit hlavu! V Trenčíně v ulici Pod Brezinou má bytový podíl s několika podlažími, kde vlastní hned několik parádních apartmánů. Za zmínku rovněž stojí jeho skvostná chata v obci Veľká Lomnica, která byla postavena z luxusního dřeva z kanadských boreálních lesů.

Rozhodně tedy nešlo o nic levného, avšak Big Z si to může v klidu dovolit! Vždyť nejen hokejem, ale i mnohými podnikatelskými aktivitami již vydělal neskutečný balík. Například renomovaný magazín Forbes ho zařadil do žebříčku nejbohatších Slováků s majetkem ve výši okolo 90 milionů eur, což činí v přepočtu více než 2,16 miliardy korun. Urostlý bek tak opravdu „nemusí obracet každičký cent“ a může si užívat své nemalé bohatství až do aleluja.

Zdeno Chára má licenci realitního makléře. Není tedy divu, že vlastní hned několik nemovitostí.
Zdeno Chára má licenci realitního makléře. Není tedy divu, že vlastní hned několik nemovitostí.