Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Nevěrník Piqué vyrazil s milenkou do oblíbené destinace Čechů: Romantika na moři!

Autor: OB

Čtyřnásobný vítěz Ligy mistrů Gerard Piqué (36) si užívá léto po boku své přítelkyně Clary Chia Martiové (24). Pár, který je poslední měsíce pod palbou velké kritiky, byl spatřen v Chorvatsku na luxusní jachtě. V jejím okolí se pak světový šampión bavil na paddleboardu společně se svou novou láskou.

Vypadá to, že bývalý kapitán Barcelony na svou ex už dočista zapomněl. Po boku své o dvanáct let mladší přítelkyně vypadá šťastně a to, že splní, co jí na očích vidí. Mimo jiné si ji nastěhoval do domu, který dřív sdílel právě s Shakirou. Nezastavila ho v tom ani skutečnost, že na stejném místě prožila exotická zpěvačka své těhotenství, při kterém čekala jejich společného potomka.

Nyní je však jejich vztah u konce a Piqué si volný čas užívá ve společnosti Clary. Momentálně se nachází u pobřeží Chorvatska, kde přebývají na luxusní jachtě. Pár byl spatřen, jak se oddává vodním hrátkám a brouzdá mořem na modrém paddleboardu. Následně si oba nasadili brýle a rozhodli se vyzkoušet potápění.

Po těchto náročných fyzických aktivitách se zamilovaná dvojice zabalila do ručníku a pod slunečními paprsky si vychutnávala jídlo a krásný výhled z lodi.

Legendární stoper se svou partnerkou jsou sice v očích veřejnosti za černé ovce poté, co se provalilo, že Gerard Shakiru s mladou Clarou podváděl, ale evidentně  ani občasná nepřejícnost a opovržlivé pohledy ze strany veřejnosti jejich silnou lásku nezlomí...

Gerard Piqué si užívá na luxusní jachtě po boku své nové lásky Clary Chia
Gerard Piqué si užívá na luxusní jachtě po boku své nové lásky Clary Chia