Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

StarDance odhalilo: Utajené těhotenství Hlaváčkové!

Autor: pl

Dva roky zpátky zde zářila coby soutěžící. Nyní vyrazila česká extenistka Andrea Sestini Hlaváčková (37) na 2. kolo populární taneční soutěže StarDance v roli divačky. Přesně zde prasklo tajemství, které držela pod pokličkou půl roku! Nešlo si totiž nevšimnout, že se jí pod šaty rýsuje těhotenské bříško. Šťastnou novinu pak Blesku potvrdila.

Na instagramu je s fanoušky v kontaktu skoro každý den, sladké tajemství si ale Andrea Sestini Hlaváčková nechávala dlouho pro sebe a těhotenské bříško umě schovávala. Na StarDance už ale kápla božskou.

„Setkávala jsem se s tím, že lidi měli ostych se zeptat, ale myslím, že má volba šatů napovídá tomu, že jdu s pravdou ven,“ řekla Blesku k radostné novince extenistka. Pohlaví očekávaného potomka ale někdejší skvělá hráčka neprozradila.

Pro Hlaváčkovou se bude jednat o druhý uzlíček štěstí. Před čtyřmi lety totiž porodila dcerku Isabelle, která přišla na svět v Plzni, tedy rodném městě dvojnásobné grandslamové vítězky ve čtyřhře.

Štěstím kromě ní září i její milovaný manžel Fabrizio Sestini. Pohledného Itala, , který pracuje pro tenisovou asociaci WTA, si Hlaváčková vzala v červnu 2017 v golfovém resortu Greensgate Golf Clubu Dýšina u Plzně.

Hlaváčková tajila těhotenství šest měsíců
Hlaváčková tajila těhotenství šest měsíců