Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Hlaváčková řádí v New Yorku: Navštívila US Open, pak se vysmála světoznámému šéfkuchaři!

Autor: TT

Bývalá tenistka se vrátila na místo činu! Naposledy se Andrea Sestini Hlaváčková účastnila US Open coby hráčka před 5 lety. Nyní si do newyorské metropole zajela odpočinout a podívat se na světový tenis v roli divačky. Společnost ji dělá její manžel Fabrizio a také kamarádka Michaela, žena českého silničního cyklisty Romana Kreuzigera.

Někdejší deblová specialistka pobývá v New Yorku s kamarádkou Michaelou Kreuzigerovou a také se svým světaznalým mužem Fabriziem Sestinim. Extenistka Andrea Sestini Hlaváčková pak zážitky ze zámořské sdílí s fanoušky na sociálních sítích. Nejdříve se s nimi podělila o záznam z „manželovražedného duelu“ v ping pongu, kdy po stole v jednu chvíli skákaly dokonce dva míčky za doprovodu lamentování Itala pod vousy.

Druhý den měly dámy vlastní program. V jejich plánech však již zřejmě nefiguroval Fabrizio, kterého raději nechaly na hotelu. Úderné duo nevynechalo návštěvu tamního grandslamového turnaje v Queensu, kam bývalá tenistka zavítala po skutečně dlouhé době. „Tak po pěti letech zpět na místě činu,“ napsala Hlaváčková k fotografii, na které je její akreditace z US Open.

A jelikož je svět malý, natrefila zde na rodinu Barbory Strýcové, další české tenistky. „První, koho člověk v areálu potká… prostě Plzeň,“ narážela Hlaváčková na společné plzeňské kořeny. Když viděla tolik známých tváří, vzpomněla si také na Lucii Šafářovou, kterou zdravila na dálku se slovy: „Už chybíš jen ty!“

Po tenisovém klání se parta krajánků zase rozdělila a Andrea se svou společností navštívila VIP podnik známého tureckého gastro šéfa Nusr-eta (též Salt Bae), nad jehož osobou, jménem i cenami se Hlaváčková s Kreuzigerovou dobře bavily. „Tak jsme zde, z kurtů rovnou do střevíčků,“ napsala manželka cyklisty do svého příběhu, na nemž bývalá tenistka imituje slavné gesto zmíněného šéfkuchaře před jeho restaurací.

V dalším videu lze vidět i slyšet, jak si děvčata svůj večer užívají. „Prej Stella za milion korun,“ snažila se artikulovat Hlaváčková v záchvatech smíchu, když si pročítala jídelní lístek. Následně vymyslela úsměvnou slovní hříčku „Jsem Nusretá,“ za důmyslného využití jména kuchaře a vulgárního výrazu, který předtím utrousila její parťačka. „Tak hlavně, že nám to tu servíruje ten mistr světa amoleta,“ neodpustila si další rýpanec do světoznámého gastro šéfa.

V restauracích Nusr-Et si hosté často připadají, jako by ani nešli na večeři, ale spíš na rockový koncert. Vše je součástí představení! Zábava tak pokračovala, i když už bylo jídlo na stole, které jim ještě servíroval kuchař přímo před jejich zraky. „Carpaccio prý dělám lepší (z obchodu) řikal Fabrizio. Hlavně ze všeho udělat show!“ vtipkovala očividně dobře naladěná Hlaváčková, která „byla v ráži“.

Plzeňská rodačka nakonec překvapivě uznala, že jídlo chutnalo výborně, jenže bylo zbytečně drahé. Cena hovězího carpaccia pak zde začíná na 31 amerických dolarech, což činí v přepočtu 693 korun českých. A ačkoliv Andrea a ani Míša nemají hluboko do kapsy, tak je luxusní gastronomický podnik nijak zvlášť nenadchnul. Na tento bujarý večer ale budou jistě vždy vzpomínat s úsměvem na tváři!

Hlaváčková sehrála náročnou partii se svým mužem v ping pongu.
Hlaváčková sehrála náročnou partii se svým mužem v ping pongu.