Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

První »rande« dcery Hlaváčkové: Její nápadník se zachoval jako pravý gentleman

Autor: TT

Začalo to dříve, než by čekali! Bývalá česká tenistka Andrea Sestini Hlaváčková se opět se svými fanoušky podělila o střípky ze své dovolené v Tyrolsku, kde si užívá relax spolu s dcerkou Isabellou a manželem Fabriziem. A na sociálních sítích odhalila, že má za sebou dcera »první rande«! 

Roztomilá dcerka Isabella už delší dobu baví fanoušky, kteří sledují tenistku na sociálních sítích. A nejinak tomu bylo i během pobytu v Tyrolech na západě Rakouska v malebné obci Mieming, kam Andrea s rodinou vyrazila. Tentokrát šly ale na jejího muže mdloby!

„Na večeři za námi přišel klučina, jestli prý Bibi může vzít do kina, že bude sedět vedle jeho sestry. Fabrimu se udělalo špatně, ale já to dovolila. Pak mi došlo, že je venku asi 10 stupňů. Tak jsem se tam jdu podívat a lásky se takhle o ni postaraly,“ napsala Hlaváčková k rozkošnému videu z promítání animovaného filmu, ke kterému připojila hashtag #prvnirande.

Chlapec tedy projevil dobré vychování, čímž si získal přízeň obou rodičů. Ti ale nejspíš nečekali, že se na dcerku budou první nápadníci lepit už takhle brzy.

Na dalších příspěvcích tenistka odhalila, že zatímco si odskočila do fitness centra na aerobní trénink, Bibi nadšeně kartáčovala koně na čerstvém vzduchu a rovněž dostala hned několik narozeninových dárků, včetně sladkostí.

Bibi si zašla do kina, kde proběhlo její »první rande«…
Bibi si zašla do kina, kde proběhlo její »první rande«…