Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

99 ran bičem pro Ronalda? »Oběť« hvězdu brání!

Autor: OB

Poslední dobou to kolem Cristiana Ronalda (38) opět vře. Důvodem byly zprávy o tom, že má portugalská hvězda čelit devětadevadesáti ranám bičem, až příště vstoupí na území Íránu. Důvodem byl polibek umělkyně Fatemeh Hamamihové (34), se kterou se setkal před utkáním asijské Ligy mistrů.

Tyto informace, které se objevily snad ve všech světových médiích, však rozhořčili íránskou ambasádu. Muslimská země, ve které je toto chování považováno za cizoložství odmítá, že by bylo proti portugalské hvězdě vzneseno jakékoliv obvinění.

„Přísně popíráme, že by v Íránu bylo vydáno soudní rozhodnutí proti portugalskému sportovci,“ stálo v jejich vyjádření k probíhající kauze.

Poté se k celé situaci vyjádřila také ochrnutá umělkyně, která Ronaldovi při jejich setkání darovala obraz. „Falešné zprávy mě velmi mrzí,“ řekla Hamamihová v rozhovoru pro argentinský deník Olé.

„Je to mimořádně profesionální a slušný člověk, který se věnuje velkým charitativním akcím a pokaždé mě zahrnuje láskou a náklonností," pokračovala umělkyně.

„Neměl žádné špatné úmysly. Já ani moje rodina nemáme s jeho chováním žádný problém a veškerá obvinění proti Cristianovi chceme odmítnout. Nezaměstnaní právníci proti němu vznesli obvinění bez mého svolení nebo svolení mé rodiny,“ ukončila rozhovor rozhořčená malířka.

Sám Ronaldo tuto kauzu nijak nekomentoval. Před tím, než celá situace vyeskalovala, jen stihl na svůj Instagram přidat fotku s íránskou umělkyní, na které drží jeho dres s nápisem „Pro drahou Fatimu. Nejlepší umělkyni na světě.“

Dostal také dva své portréty
Dostal také dva své portréty