Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Žena šampiona Moraty pobavila fanoušky: Takhle vypadala žádost o ruku!

Autor: OB

Španělský útočník Álvaro Morata (31) byl společně se svou manželkou hostem pořadu Verissimo. Hráč Atlética Madrid, který část kariéry působil na severu Itálie, popsal v rozhovoru pocity z komplikovaného porodu své manželky Alice a společně také promluvili o bizarní chvíli při žádosti o ruku.

Rodák z Madridu, který za svůj život prošel řadou známých týmů, musel v průběhu své kariéry čelit řadě neúspěchů a kritice ze stran fanoušků. Neproměňování gólových šancí však nebyl jediný problém, se kterým se musel Álvaro Morata vypořádat. Těžké chvíle totiž prožíval i mimo hřiště.

Přibližně před rokem málem zemřela při porodu čtvrté dcery Belly jeho manželka Alice, která pochází z italského města Mestre. „Bál jsem se, že Alici navždy ztratím. Kvůli nervozitě jsem zvracel i před doktory. Chtěli Alici odebrat pohlavní orgány, s čímž jsem ale nesouhlasil. Je jí teprve 28 let, ale nakonec to naštěstí nebylo potřeba,“ popsal chvíle hrůzy španělský reprezentant.

V průběhu rozhovoru však došlo i na veselejší témata, kterými bylo například seznámení slavného páru a také zvláštní historka z okamžiku, kdy Morata žádal Alici o ruku.

„Na prvním rande jsem byl hrozně nervózní a musel jsem se třikrát převléknout. Hned jsem ale věděl, že mi změní život a jednou se stane mou ženou a matkou mých dětí,“ přiznal Morata.

„O osm měsíců později mě požádal o ruku. Stalo se to v průběhu divadelního představení a kvůli tomu, že v té době nebyla má španělština na takové úrovni jako dnes, jsem zprvu nevěděla, co po mně chce,“ smála se manželka slavného fotbalisty, když vzpomínala na jejich významný den.

Álvaro Morata se se svou manželkou objevili v italském pořadu Verissimo
Álvaro Morata se se svou manželkou objevili v italském pořadu Verissimo