Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Hvězdný ex Shakiry Piqué: Proč se fotbalista k rozchodu dosud nevyjádřil?

Autor: TT, pl

Fotbaloví veteráni se sešli, aby poklábosili o sportu, tlaku veřejnosti a sociálních sítích i o životě jako takovém. Gerard Piqué (36) byl hostem svého bývalého kolegy Joaquína (42) v pořadu El Novato, kde diskutovali o tématech všeho druhu. A pochopitelně došlo i na třaskavý rozchod s popovou divou Shakirou. Co (ne)prozradil »Piquenbauer«?

Společné povídání se točilo převážně okolo fotbalu. Celý rozhovor se nesl v přátelském duchu i za přítomnosti dalšího hosta, kterým byl esportový profesionál a herní streamer Ibai Llanos (28). Během rozhovoru Joaquína Sáncheze Rodrígueze (42) s Gerardem Piquém (36) přišla řeč i na Shakiru.

Bývalý hráč Betisu si nechtěl nechat ujít příležitost a poškádlil někdejší oporu věhlasné Barcelony. Rýpl si do Piquého, kdy záměrně užil spojení »začali účtovat« z písně Shakiry a Bizarrapa. Její hvězdný expřítel se ohradil vysvětlením, že »když se daří, tak se daří...«.

Skok ze šestého patra?!

I poslední otázka pořadu s daným tématem souvisela. „Každý příběh má dvě verze, proč neznáme tu tvou?“ tázal se Joaquín s pozvednutým obočím. „Protože to není nutné,“ řekl stroze. V rozhovoru pro katalánskou rozhlasovou stanici RAC1 byl ale Piqué výřečnější.

„Kdybych přikládal váhu všemu, co se o mně řeklo, byl bych jen zavřený v bytě nebo bych skočil ze šestého patra," podotkl znepokojivě a pokračoval. „To období jsem přežil jen proto, protože jsem se chránil před obviněními. Bylo o mně napovídáno mnoho lží. Nemůžu přeci chodit každý ven a vyvracet věci, které nejsou skutečné. Lidé nevědí ani deset procent toho, co se ve skutečnosti stalo," dodal na závěr.

Hvězdný ex Shakiry Piqué se k rozchodu dosud nevyjádřil. Prý to není potřeba…
Hvězdný ex Shakiry Piqué se k rozchodu dosud nevyjádřil. Prý to není potřeba…