Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Hložkova krásná přítelkyně: Do vánočních příprav zapřáhla i reprezentanta!

Autor: OB

Český útočník Adam Hložek (21) se poslední měsíce v Německu trápí. Na hřiště se dostává pouze sporadicky a v základní sestavě Leverkusenu se tuto sezónu v Bundeslize ještě neukázal. Vánoční svátky by tak mohli mladému fotbalistovi pomoct alespoň na chvíli zapomenout na sportovní nezdary a jeho partnerka se toho rozhodla využít. Místo kopaček vybavila talentovaného forwarda válečkem a zapřáhla ho do přípravy cukroví.

Rodák z Ivančic minulý rok přestoupil do Bayeru Leverkusen a po čtyřech letech v pražské Spartě se tak vydal na své premiérové zahraniční angažmá. První sezóna byla pro mladého reprezentanta poměrně úspěšná a na hřiště, i díky zranění Patrika Schicka, nastupoval pravidelně. V této sezóně se však karta obrátila a po příchodu nových posil a doléčení klíčových hráčů se Hložek přesunul na lavičku.

Ani tato krize mu však nedokáže zkazit domácí pohodu a tak se obdivovatel Tomáše Rosického rozhodl, že když nemůže ukázat svůj um na hřišti, pomůže alespoň své partnerce Veronice v kuchyni. „Další pečení perníčků,“ napsala přítelkyně Adama Hložka k fotografii, na které je vyfocený jejich společný pejsek vedle válečku na těsto.

Na následném videu už je váleček v držení mladého křídelníka a dle jeho výrazu je zřejmé, že po ukončení sportovní kariéry se na dráhu cukráře nejspíše nevydá. To však nic nemění na tom, že Hložek nepatří mezi muže, kteří partnerkám při přípravě vánočních pochoutek pouze koukají přes rameno a sám se nebojí přiložit ruku k dílu.

Adam Hložek možná zmíří do West Hamu
Adam Hložek možná zmíří do West Hamu