Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Za »kolegu« Haška bojuje trenér Veselý slovy o reprezentaci: Nenávist! Za trest!

Autor: vav

Fraška podle scénáře FAČR se bude hrát ještě v novém roce. Ale trenér Bohemians Jaroslav Veselý (46) jako by už umetal cestu na reprezentační jeviště kamáradovi Ivanu Haškovi (60), když kope do fotbalové veřejnosti.

„Nenávist a agresivita! Přijde mi, že být koučem u národního mužstva je za trest. Vždyť trenér reprezentace podle fanoušků může i za ceny energií či drahotu v obchodech,“ spustil rozzuřeně Veselý po ligovém utkání klokanů proti Liberci (0:0). Komentáře jsou podle Veselého někdy »za hranou slušnosti, až nedůstojné«. Jeho jméno se přetřásá při jednáních za oponou v souvislosti s asistenty Ivana Haška, hlavního kandidáta na místo uvolněné Jaroslavem Šilhavým (62). Výkonný výbor už jej podle všeho plánoval v úterý zvolit, svolanou schůzi však náhle zrušil.

Hysterie pro nic

Skoro to vypadá, že šéf lavičky Bohemians těmito neveselými slovy kope za to, aby jeho bývalý kolega z oddílů al-Fujairah a Emirates Club ze Spojených arabských emirátů měl na Euru v příštím roce klid na práci. Nebo vzájemnou spolupráci neobnoví? „Je okolo toho neskutečná hysterie. Nikdo se mnou nejednal,“ popřel Veselý spekulace.

Veselý není z humbuku kolem nového trenéra nároďáku dvakrát veselý.
Veselý není z humbuku kolem nového trenéra nároďáku dvakrát veselý.