Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šafářová rozněžnila fanoušky: Takhle malý syn reaguje na tátu v telce!

Autor: OB

Bývalý český reprezentant Tomáš Plekanec (41) nedávno ukončil svou hráčskou kariéru kvůli přetrvávajícím zdravotním problémům. Na nadcházejícím mistrovství světa však chybět nebude, jelikož se představí na pozici asistenta trenéra a jeho syn, společně s manželkou Lucií Šafářovou (36), se už nemohou dočkat, až tatínka znovu uvidí v televizi.

Pro většinu fanoušků to byl nejspíše šok, když Plekanec na konci října oznámil ukončení své hráčské kariéry. Od hokeje si však dlouho neodpočinul a po pár dnech přijal nabídku české reprezentace na post asistenta trenéra. Jako svou pravou ruku si ho vybral Radim Rulík a očekává, že legenda Montrealu Canadiens pomůže hráčům především s vhazováním, které vždy bylo jeho silnou stránkou.

Rodák z Kladna si tak ani tento šampionát neužije z pohodlí domova a o dobrou atmosféru v obývacím pokoji se bude muset postarat jeho manželka Lucie Šafářová, která má však po svém boku nového pomocníka. „Už řve táta a gól. Teď ještě Česko a jsme na mistrovství připraveni,“ napsala pětinásobná grandslamová vítězka k videu, na kterém syn Oliver fandí národnímu týmu v duelu s Finskem.

Malý nadšenec však v průběhu tohoto zápasu moc příležitostí k oslavám nedostal a při sledování hubeného vítězství 2:1 si tak mohl poklidně přežvykovat svůj dudlík. Oliver však nemusí smutnit. Na světovém šampionátu, který se po devíti letech vrací do České republiky, odehraje reprezentace minimálně sedm utkání a například při souboji s Velkou Británií snad dostane syn Tomáše Plekance spoustu možností ke gólovým oslavám.

Tomáš Plekanec se na MS představí jako asistent trenéra
Tomáš Plekanec se na MS představí jako asistent trenéra