Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Obavy o bývalého záložníka Slavie Alvira: Záhadně zmizel

Autor: sm

Kde je mu konec?! Policie už tři měsíce pátrá po fotbalistovi Marko Alvirovi (29), který v minulosti působil v dresech Slavie, Plzně nebo třeba Českých Budějovic. Právě ve Viktorce mu v létě vypršela smlouva a od té doby se na hřišti neukázal. Teď navíc vyšlo najevo, že už tři měsíce nikdo netuší, kde Marko je a tak ho hledá policie...

v Alvirovi viděli fotbaloví fanoušci velký talent. Ten ho ostatně dostal až do velkoklubu Atletico Madrid. Prosadit se v něm ale nedokázal a podobně to dopadlo také na tuzemské půdě, kde nenaplnil očekávání ve Slavii, Plzni, Českých Budějovicích a oslnit se mu nepodařilo ani v Příbrami.

Jeho stopa v českém fotbalu skončila právě loni ve Viktorce, kde mu v létě vypršela smlouva a k jejímu obnovení už nedošlo. 

Jenže po rodákovi z chorvatského Záhřebu jako kdyby se slehla zem. Naposledy byl viděn loni v 21. října na sidlišti Sbeti Duh v Záhřebu. Od té doby po něm pátrá chorvatská policie a dosud se ho nepodařilo nalézt. Momentálně je veden na webu Nestali.hr mezi osobami, které jeou pohřešované. 

Fanoušci z Česka i Chorvatska proto doufají, že si Alvir potřeboval možná i kvůli fotbalovému nezdaru jen na chvíli odpočinout a brzy se ho podaří najít živého a zdravého...

Marko Alvir je od října loňského roku nezvěstný
Marko Alvir je od října loňského roku nezvěstný