Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Vavro z Kodaně brutálně zajel do sparťana Haraslína: Vyděsil manželku!

Autor: nem

Ten hoch by se asi měl věnovat jinému sportovnímu odvětví, protože při kopané zřejmě nemá v hlavě všech pět pohromadě. Denis Vavro (27) naštval kdekoho, včetně ženy parťáka ze slovenského nároďáku Lukáše Haraslína (27).

Sparta přemohla FC Kodaň 2:0 i proto, že se zadák dánského týmu Vavro nechal vyloučit. Brutálně, kolíky při skluzu, zezadu na půlce hřiště se v přáteláku(!) pokusil amputovat dolní končetinu letenskému křídelníkovi.

Zase se ukázal…

„Kdybych nezvedl levou stojnou nohu, tak mi ji trefí. Věděl jsem, že mě bude někdo dostupovat, ale netušil jsem, že do mě takhle vletí. Ať si lidé udělají svůj názor,“ řekl Haraslín.

SESTŘIH: Sparta - Kodaň 2:0. Vyloučení i góly unikátním pohledem rozhodčího
Video se připravuje ...

Půvabná matka jeho dvou dětí Nikola si ho udělala! Vavrův kriminální faul na manžela ji vyděsil i vytočil. K fotomontáži na Instagramu, na níž je Vavrova hlava nasazená na prasečí tělo, napsala: „Spoluhráči z reprezentace by se k sobě měli chovat jinak.“ A jak byla v ráži, tak na adresu pachatele pokračovala: „Zase se ukázal, chlapec. Lukášovi téměř ukončil kariéru.“

Jen zázrakem neukončil a po utkání zkusil Vavro i jiný kontakt než kopačkou. „Psal mi, jestli jsem v šatně. Odpověděl jsem mu, že to nemusí dělat mně, když se známe,“ prozradil Lukáš Haraslín, který z té hrůzy naštěstí vyvázl bez výrazné zdravotní újmy.

Haraslínova manželka Nikola byla na Vavra pořádně naštvaná
Haraslínova manželka Nikola byla na Vavra pořádně naštvaná