Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Vémola prozradil, koho miloval před Lelou: Kvůli Sarah šel za katr!

Autor: vav

Platinové blondýnky a velké vnady po vzoru filmové sexbomby Pamely Andersonové (56) z Pobřežní hlídky? Jó, to je gusto MMA bijce Karlose Vémoly ( 38), jenž si podle těchto předností vybíral své životní lásky...

„Můj největší vzor nebyl žádný rváč, ale Pamela. Za tou bych prošel světa kraj,“ vypráví Terminátor ve svém filmu Karlos, který běží od čtvrtka v kinech. A ani nemusel chodit nikam daleko!

Silikonová bohyně!

Jeho největší a první láska Britka Sarah Jane Sharpová (43) totiž přišla za Vémolou, tehdy vyhazovačem v londýnském klubu v zapovězené čtvrti Tottenham, sama. „Ukázala se tam silikonová bohyně Sarah. Ta jednou bude moje žena!“ věděl český fighter.

Jenže v tu dobu ještě chodila s nějakým »zakrslým mafiánem«, jak zmiňoval Karlos. Přesto nakonec spolu začali randit, ale manželku z ní nikdy neudělal. U oltáře stanula až jeho současná partnerka Lela Vémola (34).

Podnikání v drogách!

S expřítelkyní Sarah, s níž zápasník zplodil svého syna Karla a adoptoval dceru Sky z jejího předchozího vztahu, však čelil i policejním obviněním a následnému rozsudku. Podle britského webu International Bussiness Times společně se Sarah přesvědčoval její rodiče k vybudování konopné farmy jako výdělečné činnosti na přilepšenou k důchodu.

Jenže se na to přišlo a kvarteto včetně Vémoly se doznalo ke spiknutí za účelem výroby drog. Rodiče první pravé lásky Terminátora tak skončili na 9 měsíců za katrem. Ale blondýnka vyvázla jen s roční podmínkou a Vémola bručel čtyři měsíce. „Seděl jsem jen za daňové úniky a nestydím se za to,“ hájí se český fighter ve filmu a odmítá, že by někdy seděl za drogy.

Kyprá Britka Sarah Sharpová byla Vémolovi oporou během jeho života v Anglii.
Kyprá Britka Sarah Sharpová byla Vémolovi oporou během jeho života v Anglii.