Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Sparťanský kapitán Řepík s manželkou: Romantika ve Španělsku!

Autor: OB

Hokejový tým HC Sparta Praha má v Tipsport extralize momentálně desetidenní volno a kapitán Michal Řepík (35) ho rozhodně netráví se založenýma rukama doma na gauči. Svou krásnou manželku Sylvii vzal do Katalánska, kde si pár užívá sluníčko a romantiku bez dětí.

V neděli odehrála Sparta zápas proti kladenským Rytířům, které hráči v rudých porazili 5:3. Výhra Pražanům chutnala o to víc, že na ně po utkání čekalo desetidenní volno, při kterém si mohou užít zasloužený odpočinek.

Kapitán Michal Řepík tedy na nic nečekal a hned druhý den odletěl s manželkou Sylvií, kterou poznal při svém působení v Kanadě, do Barcelony. Na rozdíl od Prahy je momentálně v hlavním městě Katalánska nádherné počasí a tak je jasné, že se manželé rozhodli svůj čas trávit venku a kochat se místními památkami.

Na seznamu tedy rozhodně nesměl chybět proslulý chrám Sagrada Família, od architekta Antonia Gaudího, do kterého se ročně přijde podívat téměř pět milionů návštěvníků. „Buenos días,“ napsala Sylvia k fotografii, na které se před chrámem tulí k Řepíkovi. Procházky však nejsou jedinou zábavou, kterou si známý manželský pár dopřává.

Nedílnou součástí dovolené je totiž také odpočinek a bývalý český reprezentant na to rozhodně nezapomíná. Proto se Sylvií následně vyrazil do přístavu, kde společně zakotvili na zahrádce jedné z restaurací.

Tam dvojice, při poslechu pouličního muzikanta, okolním turistům hned ukázala, z jaké země do Barcelony přiletěla. Jako první věc si totiž na zahnání žízně oba objednali sklenici piva a vypadá to, že si manželé svůj čas ve Španělsku pořádně užívají.

Michal Řepík také bude muset doufat, že romantická dovolená jeho manželku na nějakou dobu uspokojí. Další zápas ho totiž čeká příští středu na svatého Valentýna, který tak bude muset Sylvia trávit bez svého milého.

Michal Řepík vyrazil s manželkou Sylvií do Barcelony
Michal Řepík vyrazil s manželkou Sylvií do Barcelony