Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ronaldo obklopen rodinou dostal k 39. narozeninám bílé růže: Svatební trénink?!

Autor: mib

Na břiše má pořád pekáč buchet. Na talíř mu naservírovali dort. Fotbalový slaďouš Cristiano Ronaldo (39) slavil naposledy před čtyřicítkou!

Jednoho z nejslavnějších fotbalistů planety a s 54 góly nejlepšího střelce uplynulého roku zastihly 39. narozeniny při návratu k tréninku s týmem an-Nasr v Saúdské Arábii. Portugalec sem tam potěší ženskou část diváctva fotkou nahoře bez, aby ukázal, že je ve formě, jako když běhal po evropských trávnících.

„Jsem vděčný,“ zjihl Ronaldo, že mohl svůj velký den strávit v teple rodinného krbu. „Děkuji za všechny hřejivé zprávy.“ Na sváteční tabuli měl dort s ovocem i čokoládou a svíčkami, dvěma číslicemi 3 a 9. Fanoušky však zarazily obří pugéty květin.

Dar pro mladé

Byť v arabské zemi rostou vzácné a mystické taifské růže, portugalského oslavence jeho milá Georgina Rodriguezová (30) zahrnula růžemi s bílými okvětními lístky. Podle floristů  jsou bílé růže symbolem čistoty, nevinnosti, často bývají vhodnou volbou pro dary k narozeninám mladších osob (!) – ale hlavně: Známe je také jako »svatební« květinu.

Cristiano s modelkou původem z Argentiny vychovávají pět dětí (tři má fotbalista z předchozích vztahů) v nesezdaném soužití. Že by chtěla Georgina něco naznačit? Bude portugalský reprezentant na stará kolena trénovat na svatbu?

Cristiano Ronaldo oslavil narozeniny se svou rodinou
Cristiano Ronaldo oslavil narozeniny se svou rodinou