Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Předseda fotbalu Fousek srovnal krok s prezidentem hokeje Hadamczikem: Lojzo, já mám taky blondýnu!

Autor: nem

Usměvavá fešanda praští s mikrofonem, přestěhuje se z Michle na Strahov a předseda fotbalu Petr Fousek (61) si mne ruce. Už vymýšlí štiplavou esemesku, kterou písne prezidentovi hokeje.

„Lojzo, nemachruj. Já mám taky blondýnu,“ cinkne Aloisi Hadamczikovi (61) v mobilu. Šéf ČSLH totiž uvedl v lednu do funkce tiskové mluvčí plavovlásku Anetu Lednovou, která k němu přestoupila z ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. No a boss FAČR Fousek s ním v únoru srovnal krok.

Dosud reportérka televize O2 TV Denisa Doležalová (29) přestane před kamerou zpovídat aktéry ligových mačů, leč nesejde z očí ani z mysli svých obdivovatelů. Na plný úvazek nastoupí do PR sekce národního áčka kouče Ivana Haška. Ještě to sice není oficiální, ale Denisa svoji novou pracovní náplň jako správná »píáristka« sama potvrdila.

Srážka s protivou

Elegantní rodačka z Chrudimi si sice ráda pošmákne na martinské huse, ale protivnému kverulantovi na sociální síti vzkázala, že není žádná fotbalová husopaska. Na uštěpačnou poznámku s emotikonem zakrytých očí „ Asi odbornice…“ mu s gustem odpověděla: „Asi jo, když ji vzali. Ačkoliv, jak by nějaká blondýna mohla něčemu, rozumět, že? To je logické. Vlastně není.“ A vysmála se mu smajlíkem. Rachota pro partu kapitána Součka začne Denise Doležalové 22. března při testovacím utkání reprezentace s Nory v Oslo.

Sbohem, mikrofone! Elegantní fešanda Denisa Doležalová přestoupila z televize k reprezentaci.
Sbohem, mikrofone! Elegantní fešanda Denisa Doležalová přestoupila z televize k reprezentaci.