12. února 2024 • 21:09

Nároďák získal posilu do PR týmu. Na FAČR přichází reportérka O2 TV

Vstoupit do diskuse
19
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká reprezentace tvoří tým pro mistrovství Evropy. A nejen na hřišti. Fotbalová asociace získala novou tvář pro komunikaci s veřejností a médii. Podle informací iSport.cz posílí oddělení PR Denisa Doležalová, stávající reportérka televizní stanice O2 TV. Tiskovým mluvčím národního týmu zůstává Petr Šedivý, kterému by Doležalová měla pomáhat.



FAČR do oddělení komunikace hledala posilu delší dobu, novou tvář brzy představí oficiálně. Podle informací iSport.cz je asociace dohodnutá na příchodu Denisy Doležalové, současné fotbalové reportérce stanice O2 TV Sport.

Její nová pozice se nazývá PR manažerka, nastoupí na plný úvazek. Věnovat se bude práci podobné té, kterou vykonává tiskový mluvčí reprezentace Petr Šedivý. Ten u prvního týmu podle informací iSport.cz zůstane a Doležalová s ním bude spolupracovat. Na starosti by měla mít mimo jiné i tvorbu obsahu na sociální sítě.

Diváci ji mají možnost vídat od roku 2019 na zápasech FORTUNA:LIGY, kde v roli reportérky přímých přenosů pořizuje pozápasové rozhovory s hráči a trenéry. Doležalová na sportovním kanálu skončí a přejde na nové působiště na Strahov. Na sportovním kanále působí už od roku 2018, s prací fotbalové reportéry začala o rok později. Nyní ji čeká nová a zajímavá výzva.

Vstoupit do diskuse
19

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud