Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Hororové chvíle hráče Villarrealu: Zloději se mu vloupali do domu během večeře s dětmi!

Autor: OB

Bývalý hvězda Premier League a současný hráč španělského Villarrealu Étienne Capoue (35), si minulý týden prožil hororový zážitek. Skupina zlodějů se vloupala do jeho domu, zatímco v jídelně večeřel se svou manželkou a dětmi. Ani jednoho ze tří nezvaných hostů se zatím nepodařilo najít.

Francouzský fotbalista přestoupil do “Žluté ponorky“, jak se týmu z východního Španělska říká, před třemi lety. Okamžitě se stal oblíbencem fanoušků, čemuž pomohlo především jeho přispění k vítězství v Evropské lize. Nyní si však ve Villarrealu prožil také nepěkný zážitek.

Minulý čtvrtek večeřel v jídelně společně se svou manželkou a dětmi. Z ničeho nic však slyšel zvuky z horního patra domu, který se nachází na luxusním předměstí Betera a rozhodl se, že půjde situaci zkontrolovat. K jeho překvapení spatřil v jednom z pokojů zloděje, který se v rychlosti snažil najít nějaké cennosti.

To ale nejspíš nevěděl, že se právě nachází v domě 189 centimetrů vysokého záložníka, který stihl během třiadvaceti ligových zápasů v této sezóně, nasbírat už šest žlutých karet. Capoue zloděje konfrontoval a tomu nezbylo nic jiného, než utéct otevřeným oknem. Rodák z Niortu si pak ještě všiml, že se na zahradě vyskytovali další dva muži, kteří utekli ve stejnou chvíli.

Manželka a tři malé děti bývalého hráče Tottenhamu či Watfordu vyděsila, ale naštěstí jsou v pořádku. Podle posledních informací se nezvaným hostům nepodařilo ani nic ukrást. Do domů známých fotbalistů se organizované skupiny pokouší dostat často, protože díky zápasům vědí, kdy je uvnitř prázdno. Podle prvního vyšetřování to však vypadá, že tentokrát si amatérští lupiči zvolili místo náhodně.

Capoue byl přepaden ve svém domě
Capoue byl přepaden ve svém domě