Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Pastrňák se po zápase v Torontu pořádně divil: Malá fanynka mu nabídla zajímavý obchod!

Autor: OB

Česky hokejista David Pastrňák (27) patří v Bostonu mezi největší hvězdy. Fanoušci ho milují a většina z nich určitě sní o tom, že jim jednou přes plexisklo hodí nějaký ten artefakt. Zajímavý plán, jak ho získat, tentokrát zvolila mladá fanynka Bruins, která »Pastovi« pomocí cedule vytvořila obchodní nabídku. Puk za sladkosti!

Transparenty s prosbou o puk či dres si hokejoví fanoušci nosí na stadiony velmi často. Málo kdy však hráčům nabízí něco na oplátku. Změnit to, se rozhodla mladá fanynka Bostonu Bruins, která svůj oblíbený tým viděla na živo vůbec poprvé.

Na plexisklo připevnila velikou ceduli, na které byla česky popsána pravidla výměny. „Můj první Bruins zápas! Vyměním puk za dvě tatranky, nebo jedny bonpari. Hodně štěstí kluci a přivezte Stanley Cup do Čech,“ stálo na transparentu, který nezaujal pouze televizní kamery, ale po zápase také samotného Davida Pastrňáka.

Ten k malé obchodnici zamířil a k její radosti puk opravdu hodil přes plexisklo mezi diváky. Chytit ho se nakonec podařilo urostlému fanouškovi Toronta, který ho následně věnoval šťastné fanynce.

Jestli českému hokejistovi jeho laskavost opravdu oplatila sladkostmi, nevíme, ale díky šťastnému výrazu ve tváři slečny je jasné, že si ze stadionu neodnesla pouze dobrou náladu z vítězství Bostonu, ale také životní zážitek.

V zápase proti Torontu dostal Pastrňák zajímavou nabídku
V zápase proti Torontu dostal Pastrňák zajímavou nabídku