Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Sabalenková v slzách: Náhlá smrt partnera Kolcova (+42)

Autor: sm

Sportovním světem otřásla smutná zpráva. Ve věku pouhých 42 let zemřela bývalá hvězda NHL a přítel tenistky Aryny Sabalenkové (25) Konstantin Kolcov. Úmrtí bývalého hokejisty oznámil klub, ve kterém momentálně působil na pozici trenéra.

„S hlubokým zármutkem oznamujeme, že zemřel trenér Salavatu Julajev Konstantin Kolcov. Byl to silný a veselý člověk, kterého měli rádi a vážili si ho hráči, kolegové i fanoušci,“ stojí v prohlášení běloruského klubu na sociální síti Telegram.

„Konstantin Jevgeněvič se navždy zapsal do historie našeho klubu. Kolcov vyhrál jako člen Salavatu Julajev mistrovství Ruska a Gagarinův pohár a odvedl skvělou práci v trenérském štábu týmu,“ uvedl Salavat, který kondoloval rodině a přátelům.

Mezi nejbližší zesnulého trenéra, který v minulosti nastupoval v NHL za Pittsburgh Penguins patří tenisová hvězda Aryna Sabalenková, která byla jeho partnerkou.

Podle informace zveřejněné webem Daily Mail zemřel v Miami, kam vyrazil svou lásku podpořit. Příčina smrti prozatím nebyla odhalena.

Konstantin Kolcov v roli trenéra
Konstantin Kolcov v roli trenéra