Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Tenistka Hlaváčková rozesmála fanoušky: Odkryla dceřinu zradu!

Autor: sm

Bývalá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková (37) už před několika lety pověsila raketu na hřebík a v současnosti je z ní především maminka na plný úvazek. Ke čtyřleté dcerce Isabelle nedávno přibyla ještě mladší Bea a tak se grandslamová šampionka z Plzně rozhodně nenudí. Na sociální síti teď ale ukázala, jak ji starší z dětí dokázalo »zradit«.

Andrea by pro svou rodinu dýchala. Před časem se spolu s italským manželem Fabriziem Sestinim (42) a dcerkou Isabellou přestěhovali do rodinného domu a nedávno porodila bývalá tenistka druhou dcerku, kterou pojmenovali Bea. Teď ale od staršího z dětí přišla pořádná zrada!

„Tak vy to dítě odnosíte, porodíte, opečujete, pak k němu čtyři roky vstáváte, uklízíte mu postel každý boží den,“ vyjmenovávala granslamová šampionka, zatímco zabírala postel své dcerky Bibi. „A jednoho dne mu pod polštářem najdete tohle,“ komentovala Andrea, která ukázala, že si Isabellka schovala obrázek, na kterém je spolu se svým tatínkem Fabriziem.

Tenisová šampionka tak evidentně narazila na situaci, kterou zná spousta maminek. Větší část dne jsou dětem k dispozici více než tatínkové, kteří jsou potom svým potomkům vzácnější. Bez ohledu na schovaný obrázek je však z průběžných příspěvků Hlaváčkové zřejmé, že Bibi oba své rodiče zbožňuje.

Andrea ukázala, co si Bibi schovává pod polštářem
Andrea ukázala, co si Bibi schovává pod polštářem