Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Dcera Hlaváčkové na první tenisové lekci: Učí se u máminy trenérky!

Autor: OB

Brzy to budou dva roky, co bývalá česká tenistka Andrea Sestini Hlaváčková (37) odehrála svůj poslední profesionální zápas. Nyní se však na kurty vrací a to jako psychická podpora pro svou dceru, kterou se rozhodla vzít na první lekci tenisu. Na Instagram pak také sdílela první chvilky malé Isabelly s raketou v ruce, kterou si pod svá křídla vzala stejná trenérka, jež si kdysi vzala pod svá křídla i samotnou Andreu!

Rodačka z Plzně ukončila kariéru v červenci roku 2022, když po boku Lucie Hradecké prohrála zápas na Livesport Prague Open. Na tenis však nezanevřela a rozhodla se, že tento sport bude v rodině i na dále číslo jedna. Svou dceru Isabellu, kterou má s manželem Fabriziem Sestinim, nyní vzala na první lekci.

Na videích, která Andrea sdílela na Instagramu je vidět, že si malá blondýnka svůj debut na kurtu užívala. Velký podíl na tom měla také bývalá trenérka trojnásobné grandslamové vítězky Blanka, která si s Isabellou okamžitě padla do oka. „První lekce s mojí nejoblíbenější Blankou. Díky Blaně jsem to nezapíchla v šestnácti a tak sem si říkala, že bude vědět i jak na mou verzi 2.0,“ napsala ke společné fotografii Hlaváčková.

»Bibi« se na prvním tréninku učila úplné základy, jako držení rakety či trefu míčku. Některá cvičení na stříbrnou medailistku z olympijských her působila trochu komicky. „Volej po mamince,“ napsala ze srandy Hlaváčková k videu, na kterém její dcerka odráží tenisák lehce zvláštním způsobem.

Po tréninku pak nová naděje českého tenisu poděkovala své trenérce za první lekci, a ačkoli v růžovém oblečku vypadala jako princezna s dobrými mravy, její maminka přiznala, že občas umí být také pěkné kvítko.

„Záchvěv dobré nálady a vychovanosti dnešního dne musí okamžitě na sítě, ale ujišťuji vás, že poslední dobou je to fakt mazec. Vztek, vzdor, emoce, neposlouchání. Je to ve vlnách, teď konkrétně hodně na dně, ale díky bohu za to,“ napsala bývalá tenistka k poslednímu příspěvku, aby ujistila další maminky, že ani u ní není vždy všechno perfektní.

Andrea Sestini Hlaváčková se rozhodla vzít svou dceru na první lekci tenisu
Andrea Sestini Hlaváčková se rozhodla vzít svou dceru na první lekci tenisu