Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Hlaváčková pobavila fanoušky: Dcera napodobuje šampionku Adamczykovou

Autor: sm

U bývalé tenistky Andrey Sestini Hlaváčkové je obvykle pořádně veselo. Rodině se o zábavu stará nejen nedávno narozená dcerka Bea, ale také prvorozená Bibi, která na sociálních sítích baví máminy fanoušky delší dobu. Tentokrát grandslamová šampionka ukázala, v co se zvrhlo původně klidné vybarvování omalovánek. 

Děti dokáží pro pastelky a fixy většinou najít i zajímavější uplatnění než pouhý papír. A dcera tenistky Andey Sestini Hlaváčkové není žádnou výjimkou. Rodačka z Plzně na sociálních sítích pobavila své fanoušky videem, na kterém »Bibi« sedí u stolu a fixami si značí přímo na sebe. A co víc, poměrně šikovně si fialovou barvou namalovala knír, což nejen slavné mamince evokovalo jasnou spojitost se snowboardistkou Evou Adamczykovou (30).

Andrea ve svém instastory účastnici poslední řady soutěže StarDance označila a přidala pobavený komentář: „Ještě koupit snowboard a je to.“ 

Nosí štěstí

Knír k Adamczykové už neodmyslitelně patří. Olympijská šampionka se sama nechala slyšet, že jí tahle domalovaná věcička přináší štěstí. Kromě toho si jej začali domalovávat i její fanoušci.

Spojitost této malůvky s bronzovou medailistkou z Her v Pchjongčchangu je tak silná, že když se Eva pro zranění nemohla účastnit ZOH v Pekingu, část účastníků si namalovala knír, aby byla Adamczyková na sportovním svátku zastoupena alespoň symbolicky.

Dcerka Hlaváčkové sice nedávno začala zkoušet tenisové treninky, ale vzhledem k jejímu věku je docela zřejmé, že na nalezení sportu, kterému by se případně v budoucnu chtěla profesionálně věnovat je stále dost času.

A tak třeba jednou skutečně převezme po Adamczykové kralování na svazích, včetně legendárního knírku...

Andrea Sestini Hlaváčková pobavila pomalovanou dcerkou
Andrea Sestini Hlaváčková pobavila pomalovanou dcerkou