Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Nedvědova dcera po návratu do Turína: Pochlubila se nestárnoucí maminkou

Autor: sm

Sladký domov! Dcera fotbalového mága Pavla Nedvěda (51) doslova pořád někde lítá, na čemž má zásluhu i její vztah s tenistou Sebastianem Kordou (23), kterého láskyplně podporuje na světových turnajích. Teď se Ivanka vrátila zpátky domů a vyrazila do ulic s maminkou Ivanou, která jako kdyby uměla zastavit čas!

Když legendárního fotbalistu Pavla Nedvěda zlanařilo Lazio a potom milovaný Juventus, jeho rodina ani na malý moment nezaváhala a vydala se do Itálie s ním. Díky tomu mají jeho děti domov nejen v Praze, ale také v Turíně. Tam však poslední dobou jeho dcera Ivanka moc času nestrávila. Dělala věrný doprovod a podporu svému partnerovi Sebastianu Kordovi na tenisových turnajích a v Miami se navíc stihla potkat i s jeho nedávno narozeným synovcem Greysonem. 

Po toulkách světem se ale Ivanka vrátila zpátky do svého italského domova. S sebou ale měla pořádně těžká zavazadla a tak ji v příletové hale čekal táta Pavel, který s kufry pomohl. Po krátkém odpočinku pak Ivanka mohla zase vyrazit do ulic, kam vzala také svou maminku Ivanu, se kterou si vyrazily na jídlo.

Při čekání pak dcera držitele Zlatého míče svou mámu vyfotila a pochlubila se na sociálních sítích. A fanouškům pořádně vyrazila dech! Bývalá žena Pavla Nedvěda snad jako kdyby vůbec nestárla.

Navíc upoutala pozornost mikinou, na které stojí nápis »Ne, nemůžeš dostat mé číslo«. Je tedy otázkou, jestli jej vynesla s humorem anebo se v jejím životě objevil nějaký muž. Ostatně, se svým vzhledem nejspíš muže i v padesáti letech musí nejspíš odhánět. Jisté však je, že pokud Ivanka zdědila maminčiny geny, může si gratulovat.

Ivanka se pochlubila nestárnoucí maminkou
Ivanka se pochlubila nestárnoucí maminkou